ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: TPS - RoPS | Kierros 14 | Veikkausliiga 2013

TPS vs RoPS
2 1

Tiedot

Ottelupäivä: 19.06.2013
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Vesa Hätilä
 
Yleisöä : 2.032

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 33 ::<br /> Maalit Min. 54 ::<br />
Vaihto ajassa 38 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Joonas Pennanen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Emenike Uchenna Mbachu Vaihto ajassa 57 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Niklas Tarvajärvi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Aleksandr Kokko Vaihto ajassa 57 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Ville Saxman <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Ataulla Guerra Maalit Min. 74 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2013/9.jpg' /><br />Mika Lahtinen Varoitukset Min. 50 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2013/9.jpg' /><br />Mika Lahtinen Varoitukset Min. 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2013/55.jpg' /><br />Victor Turcios Pelikiellot Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2013/35.jpg' /><br />Faith Friday Obilor

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
PelikiellotFaith Friday Obilor
33Maalit TPS (Mikko Hyyrynen 1 - 0)
38Kentälle Emenike Uchenna Mbachu (Keskikenttä)
 Vaihtoon Joonas Pennanen (Puolustaja)
50VaroituksetMika Lahtinen
54Maalit TPS (Roope Riski 2 - 0)
57Kentälle Aleksandr Kokko (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Niklas Tarvajärvi (Hyökkääjä)
57Kentälle Ataulla Guerra (Keskikenttä)
 Vaihtoon Ville Saxman (Keskikenttä)
74MaalitMika Lahtinen (2 - 1)
90VaroituksetVictor Turcios

 Kooste

TPS jatkoi vahvaa putkeaan

TPS jatkoi tuloksekkaita otteitaan Veikkausliigassa nujertamalla RoPS:n Kupittaalla 2-1. Kolmen pisteen ilta tiesi sitä, että TPS on tällä hetkellä vain kolme pistettä sarjakärki HJK:n takana. Tepsillä on kaiken kukkuraksi yksi matsia Klubia vähemmän pelattuna. HJK:n (26) ja TPS:n (23) väliin mahtuvat myös VPS (25) ja FC Honka (24).

TPS sai punnertaa aivan täyden päivätyön kolmen pisteensä eteen. RoPS:lla oli ensimmäisellä puoliajalla muutama loistava maalipaikka, mutta Aleksandr Kokko ei saanut palloa millään sisään. Ja kun toinen ei tee, rankaisee toinen yleensä sen jälkeen. TPS:n kokenut Mikko Hyyrynen pyörähti pallon boksista verkkoon 33. minuuutin kohdalla ja TPS pääsi tauolle maalin johdossa. TPS:n avausmaalia edelsi Jani Tanskan hurja ravi pallon kanssa läpi kentän ja siitä seurannut kulma.

Toiselle puoliajalle TPS tuli vahvemmin ja paremmin keskittyneenä kuin ensimmäiselle. Roope Riskille tarjottiin heti alkuun 2-0-paikkaa, mutta sijoitus kilahti tolppaan. Pari minuuttia tästä ja Roope otti Wayne Brownin pystysyötön haltuunsa ja juoksi lähes nollakulmaan, mutta lakaisi pallon sieltä ilmiömäisen tarkasti toistamiseen RoPS:n verkkoon.

RoPS tuli kuitenkin iholle kiinni sitten 74. minuutin kohdalla, kun Mika Lahtinen puski Antti Okkosen kulman sisään. RoPS yritti viritellä takaa-ajoa ja saikin ihan hyvin painetta TPS-päätyyn. Se olennaisin, eli tasoitus, jäi kuitenkin uupumaan.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309