ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: SJK - RoPS | Kierros 2 | Veikkausliiga 2015

SJK vs RoPS
1 0
(0 : ) (0 : )

Tiedot

Ottelupäivä: 19.04.2015
Otteluaika: 16:00
Tuomari: Mattias Gestranius
 
Yleisöä : 2.048

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 79 ::<br /> Varoitukset Min. 23 ::<br />
Vaihto ajassa 81 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Vilim Posinkovic <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Aleksandr Kokko Vaihto ajassa 85 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Ville Saxman <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Simo Roiha Vaihto ajassa 88 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Moshtagh Yaghoubi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Tomas Hradecký Varoitukset Min. 70 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/pirinen.jpg' /><br />Juha Pirinen

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
23Varoitukset SJK (Ngueukam Ariel)
70VaroituksetJuha Pirinen
79Maalit SJK (Vasara Jussi 1 - 0)
81Kentälle Aleksandr Kokko (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Vilim Posinkovic (Hyökkääjä)
85Kentälle Simo Roiha (Keskikenttä)
 Vaihtoon Ville Saxman (Puolustaja)
88Kentälle Tomas Hradecký (Keskikenttä)
 Vaihtoon Moshtagh Yaghoubi (Keskikenttä)

 Kooste

RoPS pesi kasvonsa Seinäjoella – SJK vaivoin voittoon

Rovaniemen Palloseura näytti Seinäjoella Seinäjoen Pallokerhoa vastaan pelatussa Veikkausliigaottelussa, että Turussa Interille Suomen Cupissa kärsitystä rökäletappiosta huolimatta rovaniemeläisryhmä on vahva ja hyvä joukkue, eikä mitään kriisiä joukkueella ole. Hyvistä otteista huolimatta RoPS joutui tyytymään ottelussa maalin tappioon, ottelun loppulukemat kun olivat 1-0 (0-0) kotijoukkueelle.

Ottelun tulos mairittelee kotijoukkuetta, sillä pelillisesti RoPS oli koko ajan hivenen niskan päällä ja sillä oli parikin hyvää maalipaikkaa ottelussa. RoPS:n raju karvauspeli tylsytti kotijoukkueen hyökkäyspelin ja ottelua käytiinkin pääasiassa keskikentällä.

- Erittäin hyvin pystyttiin estämään vastustajan peli kovalla karvaukselle ja mielestäni olimmekin aavistuksen parempi joukkue ottelussa. Valitettavasti meille tuli pieni virhe lopussa, jonka SJK käytti sitten hyväkseen ja vei pisteet. Peliä haittasi heikkokuntoinen kenttä ja kuten noista kentän viivoistakin näkee, jenkkifutiskenttähän se onkin eikä jalkapallokenttä, RoPS-valmentaja Juha Malinen tuumi ottelun jälkeen.

Malisen mukaan RoPS näytti tässä ottelussa, että joukkue ja sen peli ovat hyvällä mallilla muunlaisista puheista huolimatta.

- Kyllä me näytettiin nyt että ollaan joukkue ja meidän joukkueessa on hyvä henki. Hyvä peli meiltä, Malinen totesi verraten tyytyväisenä joukkueensa otteisiin.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309