ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: FF Jaro - RoPS | Kierros 6 | Veikkausliiga 2015

FF Jaro vs RoPS
1 2

Tiedot

Ottelupäivä: 08.05.2015
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Jani Laaksonen
 
Yleisöä : 1.080

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 24 ::<br /> Varoitukset Min. 18 ::<br /> Varoitukset Min. 68 ::<br /> Varoitukset Min. 90 ::<br />
Vaihto ajassa 80 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Simo Roiha <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Juha Pirinen Vaihto ajassa 86 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Jarkko Lahdenmäki <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Tomas Hradecký Vaihto ajassa 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Adeniyi Michael Ibiyomi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Aleksandr Kokko Maalit Min. 31 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/kokko.jpg' /><br />Aleksandr Kokko Maalit Min. 63 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/makitalo.jpg' /><br />Mika Mäkitalo Syötöt Min. 31 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/saksela.jpg' /><br />Janne Saksela Varoitukset Min. 74 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/Yaghoubi.jpg' /><br />Moshtagh Yaghoubi

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
18Varoitukset FF Jaro (Moore Walter)
24Maalit FF Jaro (De Assis Denis Lima 1 - 0)
31MaalitAleksandr Kokko (1 - 1)
31SyötötJanne Saksela (1 - 1)
63MaalitMika Mäkitalo (1 - 2)
68Varoitukset FF Jaro (Manoel Da Silva Junior Reginaldo)
74VaroituksetMoshtagh Yaghoubi
80Kentälle Juha Pirinen (Keskikenttä)
 Vaihtoon Simo Roiha (Keskikenttä)
86Kentälle Tomas Hradecký (Keskikenttä)
 Vaihtoon Jarkko Lahdenmäki (Keskikenttä)
90Varoitukset FF Jaro (De Assis Denis Lima)
90Kentälle Aleksandr Kokko (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Adeniyi Michael Ibiyomi (Hyökkääjä)

 Kooste

RoPS haki kolme pistettä Pietarsaaresta

Rovaniemen Palloseura otti komean vierasvoiton Pietarsaaressa Jarosta Veikkausliigan perjantai-illan kierroksella lukemin 1-2 (1-1). Maalinteon aloitti Jaro ottelun 24. minuutilla, kun Jaron brasilialainen Denis vei kotijoukkueen 1-0 johtoon. RoPS:n Aleksandr ”Boris” Kokko tasoitti ottelun 31 minuutin pelin jälkeen puskien pallon upeasti Jaro-maalin vasempaan ylänurkkaan Janne Sakselan loistavan keskityksen jälkeen. RoPS:n voittomaalin laukoi Jaron verkkoon Mika Mäkitalo Jaro-vahti Jesse Östin nyrkkeiltyä oikealta tulleen hienon keskityksen suoraan Mäkitalon jalkoihin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kohtalaisen tasaista peliä, kuten jakson jälkeiset tasanumerotkin osoittavat. Ottelun toisella puoliajalla RoPS alkoi hallita kenttätapahtumia koko ajan enemmän ja enemmän ja fyysisellä vahvuudella rutisti lopulta pisteet Rovaniemelle ja otti näin kolmannen voiton Veikkausliigassa putkeen.

- Nämä kolme pistettä olivat meille tärkeät, ne näyttävät ettei meillä mitään kriisiä ole josta jossain on puhuttu. Omaan peliini olen ihan tyytyväinen ja myös oikealta tulleisiin erikoistilanteisiin, kommentoi RoPS:n voittomaalin ladannut Mika Mäkitalo ottelua.

Myös RoPS-luotsi Juha Malinen oli tyytyväinen, että juuri Mika Mäkitalo oli tuon voittomaalin tekijä.

- Odotin jo ennen ottelua, että hän parantaa peliä entisestään ja nyt oli hyvä, että juuri hän teki tuon voittomaalimme, RoPS-luotsi kommentoi pelin jälkeen tyytyväisenä voittoon ja kolmeen pisteeseen.

Malisen mukaan Veikkausliigassa on harvinaista se, että avausmaalin päästänyt joukkue voittaa ottelun, mutta mies ei hetkeäkään epäillyt, etteikö oma joukkue voittoa ottaisi Jaron avausmaalista huolimatta.

- Olin varma että tuo Jaron maali oli työtapaturma ja että toisella jaksolla teemme tarvittavat maalit voittoon. Kyllä meidän peli kulki koko ajan paremmin ja paremmin ja sellainen fiilis ottelusta jäi, ettei Jaro päässyt missään vaiheessa ”fiilistelemään”, Malinen totesi ottelun kulusta.

Uuden ykkösmaalivahdin brasilialaisen Ricardon otteet saivat kiitosta valmentajalta, vaikka miehellä oli välillä vähän liikaakin haluja osallistua peliin.

- Kyllähän Ricardo teki toisella jaksolla kaksi ns. ”game-saveria” eli torjui kahdesti upeasti Jaron lähentelyt. Ensimmäisen hän otti upealla reagoinnilla yläriman alta ja toisen torjui oikeasta alanurkasta tolppaan ja siitä kentälle, kiitteli RoPS-luotsi Juha Malinen tuoreen brassivahdin otteita.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309