ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: RoPS - TPS | Lohkovaihe | Liigacup 2008

RoPS vs TPS
0 1

Tiedot

Ottelupäivä: 12.03.2008
Otteluaika: 17:15

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 64 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Philip Edeipo <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Zeddy Saileti Vaihto ajassa 72 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Juuso Majava <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Nchimunya Mweetwa Vaihto ajassa 79 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Chileshe Chibwe <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Chanda Mwaba Vaihto ajassa 79 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Juha-Pekka Inkeröinen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Janne Turpeenniemi Varoitukset Min. 75 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2008/majavajuuso.jpg' /><br />Juuso Majava Varoitukset Min. 90 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2008/nurmela.jpg' /><br />Mika Nurmela

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
64Kentälle Zeddy Saileti (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Philip Edeipo (Hyökkääjä)
72Kentälle Nchimunya Mweetwa (Hyökkääjä)
 Vaihtoon Juuso Majava (Hyökkääjä)
75VaroituksetJuuso Majava
79Kentälle Chanda Mwaba (Keskikenttä)
 Vaihtoon Chileshe Chibwe (Hyökkääjä)
79Kentälle Janne Turpeenniemi (Puolustaja)
 Vaihtoon Juha-Pekka Inkeröinen (Keskikenttä)
90VaroituksetMika Nurmela

 Kooste

RoPSille maalin tappio Turussa

Rovaniemen Palloseuran voittotili ei avautunut liigacupin neljännessä pelissä Turun Kupittaalla. Kotijoukkue TPS otti vuodenaikaan nähden hyväkuntoisella Kupittaan nurmikentällä niukan, joskin tapahtumiin nähden ansaitun voiton 1-0 (0-0) .

Ottelun ratkaisumaali syntyi toisen jakson alkupuolella 62. minuutilla.

TPS:n Armand One sai hyvän syötön alueelle ja terävän harhautuksen päätteeksi One laukoi tarkasti alakulmaan ohi vastaan tulleen RoPS-vahti Kalle Rönkön.

Rönkkö piti hyvillä torjunnoillaan RoPSia pystyssä avausjaksolla TPS:n vahvan alkurymistelyn edessä. Mika Ääritalon ylähirsilaukausta lähemmäksi TPS ei maalinteossa kuitenkaan päässyt. Toisella jaksolla RoPS pääsi jo hieman paremmin tilanteisiin, mutta toki Tepsilläkin oli paikkoja kaunistella voittolukemiaan. Parhaan RoPS paikan hukkasi Zeddy Saileti, mutta konkaripelaaja ei aivan ehtinyt palloon käsiksi laukaisupaikassa.

Saintfiet: Kauden paras peli

RoPSin belgialaisvalmentaja Tom Saintfiet ei murehtinut, vaikka liigacupin neljäskin peli meni voitoitta ja ilman maaleja.

- Tappiosta huolimatta pelissä oli paljon oikeita piirteitä. Pelasimme organisoidusti ja asenne oli hyvä loppuun asti. Niistä olen tyytyväinen samoin kuin siitä, että kentällä oli hyvä fiilis. Tämä oli meiltä paras esitys liigacupissa, Saintfiet totesi.

Hyökkäyspäässä RoPSilla ei ollut kovin hirveästi tekopaikkoja, mutta puolustuspelaaminen toimi Saintfietin mielestä jo kohtuullisen hyvin.

RoPS-luotsi muistutti, että joukkueen rakentaminen on vielä kesken ja pelaajat ovat tunteneet toisensa vasta vähän aikaa. Ajatukset eivät kulje vielä samaa rataa ja yksi tällainen "hetken nukahdus" johti ottelun ratkaisumaaliin.

- Pieni henkilökohtainen virhe ratkaisi tämän pelin, Saintfiet totesi, mutta ei murehtinut tappiota.

- Joukkue on oikealla tiellä. Tästä on hyvä jatkaa.

RoPSin uusin hyökkääjäkokelas, testissä oleva nigerialainen Philip Edeipo tuli vaihdosta toiselle jaksolle.

- Hän pelasi vain reilut 20 minuuttia ja sen perusteella on liian aikaista sanoa hänestä mitään lopullista, Saintfielt totesi.

Tepsiä belgialaisluotsi luonnehti vahvaksi joukkueeksi, joka on varmasti kova sana myös huhtikuun lopulla käynnistyvässä sarjassa. RoPS-voitto varmisti samalla turkulaisille paikan liigacupin puolivälieriin.

Lohkovoittokin on lähellä, mikäli Honka ei voita ensi viikolla päätösottelussaan KuPSia.

RoPSin liigacupin Etelä-Suomen kiertue jatkuu perjantaina Pirkkahallissa Tampere Unitedia vastaan.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227