ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: HJK - RoPS | Kierros 21 | Veikkausliiga 2009

HJK vs RoPS
4 0

Tiedot

Ottelupäivä: 13.09.2009
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Petteri Kari
 
Yleisöä : 2.352

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 43 ::<br /> Maalit Min. 82 ::<br /> Maalit Min. 90 ::<br /> Maalit Min. 90 ::<br />
Vaihto ajassa 54 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Juha-Pekka Inkeröinen <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Jukka Yrjänheikki Vaihto ajassa 81 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Kari-Pekka Syväjärvi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />White Simwanza Varoitukset Min. 42 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/5.jpg' /><br />White Simwanza Varoitukset Min. 60 ::<br />Jeremiah Ani Suorat ulosajot Min. 79 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/1.jpg' /><br />Jung-Hyuk Kwon Pelikiellot Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/10.jpg' /><br />Chanda Mwaba Pelikiellot Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2009/11.jpg' /><br />Chileshe Chibwe

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
PelikiellotChanda Mwaba
PelikiellotChileshe Chibwe
42VaroituksetWhite Simwanza
43Maalit HJK (Aki Riihilahti 1 - 0)
54Kentälle Jukka Yrjänheikki (Puolustaja)
 Vaihtoon Juha-Pekka Inkeröinen (Keskikenttä)
60VaroituksetJeremiah Ani
79Suorat ulosajotJung-Hyuk Kwon
81Kentälle White Simwanza (Keskikenttä)
 Vaihtoon Kari-Pekka Syväjärvi (Maalivahti)
82Maalit HJK (Juho Mäkelä 2 - 0)
90Maalit HJK (Juho Mäkelä 3 - 0)
90Maalit HJK (Sebastian Sorsa 4 - 0)

 Kooste

Kwonin toiminta ihmetytti

HJK kuritti RoPS:aa sunnuntaina lukemin 4-0 ja syvensi rovaniemeläisten ahdinkoa sarjan häntäpäässä.

RoPS:n valmentaja Mika Lumijärvi oli tyytyväinen omiensa esitykseen aina maalivahti Jung-Hyuk Kwonin ulosajoon asti. Punainen kortti tuli erotuomarin tönäisystä.
- 79. minuutille asti jäi hyvä fiilis. Pelaajat pelasivat hyvin ja laittoi HJK:lle kampoihin. Tenkula sairastui vielä aamulla ja sitten jäi kaksi vaihtomiestä ja Zeddy penkille, Lumijärvi sanoi ottelun jälkeen.

RoPS sai HJK:n hallinnasta huolimatta muutaman tekopaikan. Kwonin ulosajo oli kuitenkin Lumijärven mukaan ratkaiseva.
- Meillä oli omat paikat ja HJK:lla niitä oli paikkoja tietysti tehdä enemmän. Wallu teki hyviä pelastuksia muutaman ja jos joku olisi mennyt sisään, niin olisi ollut eri peli, Lumijärvi pohti.

Se oli käsittämätön seikkailu veskarilta. Se ratkaisi pelin ja olisi ollut sama, vaikka HJK olisi tehnyt seitsemän viime minuuteilla. Ulosajo katkaisi selkärangan, Lumijärvi jatkoi.

Joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi oli ihmeissään.
- Pelaajatilanne oli huono, mutta pelasimme silti kohtuullisen hyvin Kowinin ulosajoon asti, ja meillä oli paikkamme tasoittaa. Erityisesti White Simwanza ja Godfrey Chibanga pelasivat hyvin HJK:n vahvaa keskikenttää vastaan. Minusta toppari Joonas Ikäläinen pelasi kauden parhaansa pelinsä.

Turpeenniemi ei voinut käsittää Kwonin tekemään tuomarin tönäisiä.
- Kyllä siinä valot sammuivat. Kwonin mukaan häntä rikottiin, eikä tuomari reagoinut siihen. Minusta siinä ei ollut mitään rikettä, vaan aivan normaali pelitilanne. Kwonin reaktio oli täysin aiheeton, ja tuomittava vaikka olisi ollut aihettakin. En tiedä mitä mies ajatteli.

Turpeenniemi myönsi joukkueen hankalan tilanteen.
-Tampere pelistä puuttuu vielä Mwaba ja Kwon kahdesta seuraavasta.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309