Otteluraportti: RoPS - OPS-jp | Kierros 15 | Ykkönen 2010

RoPS vs OPS-jp
1 1

Tiedot

Ottelupäivä: 01.08.2010
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Mikko Leino
 
Yleisöä : 1.512

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Vaihto ajassa 61 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Jarno Tenkula <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Pavle Khorguashvili Vaihto ajassa 67 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Samuel Chidi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Chileshe Chibwe Maalit Min. 73 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/8.jpg' /><br />Nchimunya Mweetwa Syötöt Min. 73 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2010/18.jpg' /><br />Christopher Musonda
Maalit Min. 53 ::<br /> Varoitukset Min. 90 ::<br />

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
53Maalit OPS-jp (Arinze Alex 0 - 1)
61Kentälle Pavle Khorguashvili (Keskikenttä)
 Vaihtoon Jarno Tenkula (Keskikenttä)
67Kentälle Chileshe Chibwe (Keskikenttä)
 Vaihtoon Samuel Chidi (Hyökkääjä)
73MaalitNchimunya Mweetwa (1 - 1)
73SyötötChristopher Musonda (1 - 1)
90Varoitukset OPS-jp (Vanderlei Luis)

 Kooste

RoPS ja OPS-jp tasapeliin

Rovaniemen Palloseura ja OPS-jp tasasivat pisteet toistamiseen tällä kaudella. Kevätkierroksen Oulun ottelun tapaan myös Keskuskentällä käyty koitos päättyi lukemiin 1-1. Maalintekijöinä kunnostautuivat Nchimunya Mweetwa ja Alex Arinze.

RoPS oli ottelussa hallitsevampi osapuoli, mutta OPSin kurinalainen puolustuspeli kantoi hedelmää. Etenkin ottelun alussa RoPSilla oli useita maalipaikkoja, ja paikkansa siirtyä johtoon lukuisista kulmapotkuista. OPS kyttäsi vastaiskupaikkoja ja sai useita vaarallisia erikoistilanteita.

OPS siirtyi johtoon pelin 53. minuutilla, kun Arinzen laukaus noin 40 metristä yllätti RoPS-vahti Arto Vikmanin. Vikman suorastaan hörppäsi pallon verkkoon. RoPS ryhtyi takaa-ajoon, joka palkittiin Mweetwan iskiessä pallon maaliin Christopher Musondan keskityksestä. Ottelun loppuhetket OPS oli kovan paineen alla, mutta isäntäjoukkue ei onnistunut tekemään voittomaalia.

Ottelun hahmoja olivat RoPSin hienosti uurastanut kapteeni Janne Turpeenniemi, aina vaarallinen Mweetwa ja ajoittain näyttävästi peliä rakentanut Chanda Mwaba. OPS pelasi joukkueena vahvasti. Ensimmäisen pelinsä pelannut toppari Luis Fernando esiintyi edukseen, samoin Musondaa vartioinut Arinze ja aina laadukkaasti pelaava Luiz Vanderlei.

Ottelun jälkeen RoPSin päävalmentaja John Allen jakoi tunnustusta OPSille.

- OPS on parantanut koko ajan peliään, ja se oli paras joukkue, mikä tällä kaudella on Rovaniemellä vieraillut. Olen tyytyväinen joukkueen peliin, mutta tulos ei ole paras mahdollinen. OPSilla ei ollut pelitilanteista luotuja maalipaikkoja, ja heidän maalinsa oli maalivahdin selvä virhe. Me taas emme olleet teräviä viimeistelyssämme lukuisista paikoista.

Luiz Antonio oli pisteestä hyvillään.
- Piste sarjajohtajalta on hyvä suoritus. Maalimme oli onnekas, sääliksi käy nuorta maalivahtia. Pelasimme vahvasti, vaikka etenkin ottelun lopussa RoPS hallitsi peliä täysin.