Otteluraportti: IFK Mariehamn - RoPS | Kierros 9 | Veikkausliiga 2015

IFK Mariehamn vs RoPS
1 0

Tiedot

Ottelupäivä: 20.05.2015
Otteluaika: 18:30
Tuomari: Jani Laaksonen
 
Yleisöä : 1.021

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 13 ::<br /> Varoitukset Min. 72 ::<br />
Vaihto ajassa 68 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Simo Roiha <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Tomas Hradecký Vaihto ajassa 80 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Adeniyi Michael Ibiyomi <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Ville Saxman Varoitukset Min. 77 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/jammeh.jpg' /><br />Abdou Jammeh Varoitukset Min. 81 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/saksela.jpg' /><br />Janne Saksela Varoitukset Min. 84 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/Yaghoubi.jpg' /><br />Moshtagh Yaghoubi Pelikiellot Min.  ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2015/okkonen.jpg' /><br />Antti Okkonen

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
PelikiellotAntti Okkonen
13Maalit IFK Mariehamn (Lyski Jani 1 - 0)
68Kentälle Tomas Hradecký (Keskikenttä)
 Vaihtoon Simo Roiha (Keskikenttä)
72Varoitukset IFK Mariehamn (Span Brian)
77VaroituksetAbdou Jammeh
80Kentälle Ville Saxman (Puolustaja)
 Vaihtoon Adeniyi Michael Ibiyomi (Hyökkääjä)
81VaroituksetJanne Saksela
84VaroituksetMoshtagh Yaghoubi

 Kooste

RoPS:n voittoputki katkesi IFK Mariehamnia vastaan

Rovaniemen Palloseuran ennätyksellinen viiden ottelun voittoputki katkesi keskiviikkoiltana Maarianhaminassa IFK Mariehamnia vastaan, kun kotijoukkue oli ottelussa lappilaisvieraita parempi niukoin 1-0 lukemin. Kotijoukkueen voittomaalin viimeisteli RoPS-maalivahti Ricardon ”pompottelun” jälkeen kotijoukkueen kapteeni Jani Lyyski turhan helposti jo ottelun 13. minuutilla.

RoPS-valmentaja Juha Malisen mukaan RoPS oli alusta asti parempi joukkue kentällä.

- Parempia olimme, vaikka syöttöpeli ei ollutkaan tarpeeksi laadukasta ja vastustaja pystyi ruuhkauttamaan meidän hyökkäykset. Meidän olisi pitänyt käyttää kentän leveys paremmin hyväksi, harmitteli RoPS-luotsi Juha Malinen pelin jälkeen.

RoPS:n suurin murhe oli Malisen mielestä se, että kotijoukkue meni johtoon liian aikaisin.

- Keskikenttää ja laitoja olisi pitänyt käyttää paremmin hyväksi. Voitimme pallot, mutta pelimme oli liian levotonta, Malinen kertasi ottelun tapahtumia.

Malisen mukaan RoPS ottaa ottelusta opiksi sen, että maltti on säilytettävä kentällä selvästi pitempään.

- Laitoja pitää käyttää paremmin hyväksi, eikä ratkaisu voi olla enää vuonna 2015 se, että puolustuksesta vedetään pitkiä palloja vastustajan puolustuksen selustaan.

Pieniä kehujakin oma joukkue sai maalin tappiosta huolimatta.

- Joukkueen tahtotila on ihailtavaa. Viime viikkoina on kuitenkin tullut esiin asioita, että meidän pitää kasvaa pelaajina ja urheilijoina. Viime viikot ovat tuoneet paljon positiivisia, mutta myös kehitettäviä asioita. Tämän tappion jälkeen pyritään taas kehittymään sekä joukkueena että urheilijoina, RoPS-luotsi Malinen lupaa.