ROPSKAUPPA.FI                              

Veikkausliiga 2011

Sarjajärjestelmä ja lisenssi

Veikkausliigaan osallistuu 12 joukkuetta, jotka pelaavat kolminkertaisen sarjan, siten että jokaisella joukkueella on 33 ottelua. Veikkausliiga alkaa toukokuussa ja päättyy 198 ottelun jälkeen lokakuussa, jonka jälkeen sarjan voittaja on jalkapalloilun Suomen mestari. Viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa Ykköseen kaudelle 2012.

 

 

 

 

 

 

Sarjajärjestelmä ja lisenssi

Veikkausliigaan osallistuu 14 joukkuetta, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan, siten että jokaisella joukkueella on 26 ottelua (13 koti- ja 13 vierasottelua). Veikkausliiga alkaa huhtikuussa ja päättyy 182 ottelun jälkeen lokakuussa, jonka jälkeen sarjan voittaja on jalkapalloilun Suomen mestari.

Tulosta  

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227