ROPSKAUPPA.FI                              

Veikkausliiga 2011

Sarjajärjestelmä ja lisenssi

Veikkausliigaan osallistuu 12 joukkuetta, jotka pelaavat kolminkertaisen sarjan, siten että jokaisella joukkueella on 33 ottelua. Veikkausliiga alkaa toukokuussa ja päättyy 198 ottelun jälkeen lokakuussa, jonka jälkeen sarjan voittaja on jalkapalloilun Suomen mestari. Viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa Ykköseen kaudelle 2012.

 

 

 

 

 

 

Sarjajärjestelmä ja lisenssi

Veikkausliigaan osallistuu 14 joukkuetta, jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan, siten että jokaisella joukkueella on 26 ottelua (13 koti- ja 13 vierasottelua). Veikkausliiga alkaa huhtikuussa ja päättyy 182 ottelun jälkeen lokakuussa, jonka jälkeen sarjan voittaja on jalkapalloilun Suomen mestari.

Tulosta  

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309