ROPSKAUPPA.FI                              
Otteluraportti: FC Lahti - RoPS | Kierros 8 | Veikkausliiga 2014

FC Lahti vs RoPS
1 0

Tiedot

Ottelupäivä: 17.05.2014
Otteluaika: 16:00
Tuomari: Jari Järvinen
 
Yleisöä : 1.759

Aloituskokoonpano

Maalivahti
Puolustaja
Keskikenttä
Hyökkääjä

Päävalmentaja

Aikajana

Maalit Min. 71 ::<br /> Varoitukset Min. 59 ::<br />
Vaihto ajassa 78 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Emenike Uchenna Mbachu <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Antti Peura Vaihto ajassa 78 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Simo Roiha <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Mika Lahtinen Vaihto ajassa 82 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/in.png' />Olli Pöyliö <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events/soccer/out.png' />Ville Saxman Varoitukset Min. 42 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2014/80.jpg' /><br />Faith Friday Obilor Varoitukset Min. 68 ::<img src='/images/com_joomleague/database/persons/2014/7.jpg' /><br />Mika Mäkitalo

Tapahtumat

Aika Tapahtuma
42VaroituksetFaith Friday Obilor
59Varoitukset FC Lahti (Drilon Shala)
68VaroituksetMika Mäkitalo
71Maalit FC Lahti (Ariel Ngueukam 1 - 0)
78Kentälle Antti Peura (Puolustaja)
 Vaihtoon Emenike Uchenna Mbachu (Puolustaja)
78Kentälle Mika Lahtinen (Keskikenttä)
 Vaihtoon Simo Roiha (Keskikenttä)
82Kentälle Ville Saxman (Keskikenttä)
 Vaihtoon Olli Pöyliö (Keskikenttä)

 Kooste

RoPSin ahdinko syveni
 
Lauantaina Lahdessa nähtiin tasaväkinen vääntö, kun FC Lahti ja RoPS mittelivät voimiaan Stadionin nurmella. Tilanneköyhä ottelu päättyi lopulta isäntien kannalta hyvissä merkeissä, kun se piti Tucon viimeistemän maalin turvin täyden pistepotin mastojen juurella.
 
Ensimmäinen puoliaika oli melkoisen mitäänsaamatonta jalkapalloa. Kumpikaan joukkueista ei kyennyt luomaan selkeitä maalipaikkoja. Pallonhallinta oli lievästi isännillä, mutta aukkoja se ei kyennyt vieraiden tiiviistä puolustusmuurista löytämään. Vastaavasti myös RoPS oli aseeton omassa hyökkäyspelaamisessaan. Pari tilanteen puolikasta se kykeni erikoistilanteista luomaan, mutta muuten Lahden hyvin jälleen toiminut joukkueen kollektiivinen puolustuspelaaminen piti vieraat poissa maalisektorilta.
 
Ensimmäinen puoliaika päättyi kiikarilukemiin.
 
Toinen puoliaika käynnistyi samanlaisissa merkeissä kuin ensimmäinen oli päättynyt. Kummankin joukkueen pallollinen pelaaminen oli osin kentän kunnon pakottamana melkoista nyhjäystä ja toivottoman tuntuista roiskimista.
 
Toni Korkeakunnas suoritti 60´peliminuutin jälkeen pelaajavaihdon, kun Hafid Salhi asteli Matti Klingan tieltä sivuun vaihtopenkin suojiin. Hetkeä myöhemmin Lahti suoritti toisen pelaajavaihtonsa, kun Loorents Hertsi tuli Drilon Shalan tilalle kentälle.
 
Vaihdot piristivät isäntien pelaamista hieman ja lopulta kotiyleisö pääsi tuulettamaan maalia. Pallo pelattiin keskelle Tucolle 20 metrin etäisyydelle maalista. Tuco sai liikaa tilaa muuten tiiviisti häntä vartioineelta toppariparilta Obilor - Alison, ja käytti tilaisuutensa hyväkseen. Tuco pyörähti ympäri ja asetteli pallon laukaisuvalmiuteen. Päättäväinen ilme kasvoillaan Tuco antoi lapikkaansa puhua ja kuinka ollakaan, veto painui terävästi oikeaan kulmaan ohi RoPS:in maalivahti Saku-Pekka Sahlgrenin.
 
Pelin viimeisillä minuuteilla RoPS sai luotua uhkaavasti painetta Lahden maalialueelle, mutta palloflipperit päättyivät helpotuksen huokauksiin kotiyleisön keskuudessa. Lopulta tuomari vapautti lahtelaiset piinastaan ja vihelsi ottelun päättyneeksi.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309