kirjoittanut Rovaniemen Palloseura tiistai, 24 kesäkuu 2014
Kategoria: Nuoret

C14 tytöt voittoon paikallispelissä

RoPS C14 tytöt voittivat paikallispelissä keskiviikkona Santa Clausin 3-1 (0-1 ). Ottelu pelattiin uudella Susivoudin tekonurmikentällä.

Ensimmäisellä puoliajalla peli oli alusta alkaen kotijoukkue RoPS:n hallinnassa. Hyökkäykset vyöryivät Santan maalille, mutta maalinteko tuotti tytöille ongelmia. Vesisade teki kentästä myös liukkaan ja se aiheutti Ropsin puolustukselle kepposen, josta Santan Emilia Alaniemi rankaisi 25 minuutilla.

Toiselle puoliskolle kotijoukkue tuli kovalla sykkeellä ja kova paine alkoi tuottaa tulosta. Pelin 73 minuutilla Nea Rautio tasoitti pelin ansaitusti. Kaksi minuuttia myöhemmin kulman jälkitilanteessa Ronja Kivilahti laukoi vajaasta 20 metristä pallon suoraan maaliin. Pelin loppunumerot teki Hanna Koski 79 minuutilla, myöskin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Joukkueet kohtaavat uudelleen jo tiistaina 24.6. klo 18:00 Ounashallissa.