kirjoittanut Rovaniemen Palloseura sunnuntai, 20 heinäkuu 2008
Kategoria: Naiset

Miettunen iski RoPSille hattutempun

Rovaniemen Palloseuran esitti kauden parasta peliään lauantaina jalkapallon naisten Kakkosen kotiottelussa. Vastassa ollut Vaasan IFK kaatui numeroin 3-2 (2-0) värikkään esityksen jälkeen.

RoPS johti ottelua parhaimmillaan 3-0, mutta vieraat survoivat kaksi kavennusmaalia erikoistilanteista toisella jaksolla.

Kotijoukkueen hahmoksi nousi topparin tontilta kärkeen nostettu Saara Miettunen, joka tekaisi puhtaan hattutempun. Avausmaalin hän viimeisteli jo minuutin kohdalla vapaapotkun jälkitilanteesta, 2-0 syntyi kulman jälkitilanteesta ja 3-0 hienon sommitelman päätteeksi 65. minuutilla.

Avausjakso oli kesän parasta RoPSia ja numerot olisivat voineet olla paljon suuremmat. Epäonnisin oli vahvasti keskialueella pelannut Maria Wimmer, joka laukoi neljästi ylärimaan. Mira Majava oli keskialueen toinen voimahahmo.

RoPSin kausi jatkuu jo tänään toisella kotiottelulla. Klo 15 juoksee Susivoudissa vastaan Klubi-36 Iisalmesta. KP