kirjoittanut Rovaniemen Palloseura lauantai, 01 heinäkuu 2006
Kategoria: Nuoret

RoPS-B:lle tärkeä voitto

Rovaniemen Palloseura nappasi tärkeän 2-1 (1-0) kotivoiton Oulun Luistinseurasta B-nuorten I divisioonassa tiistai-iltana Mäntyvaaran nurmella. Voitto kutakuinkin sinetöi RoPSin paikan divarissa myös syyskierrokselle.

- Koko joukkue oli tosi positiivinen ilmestys laidasta laitaan. Taistelua riitti eikä kukaan antanut periksi, kehaisi valmentaja Markus Memonen pelin jälkeen.

RoPS karkasi johtoon heti ensimmäisestä hyökkäyksestä. Hyvän sommitelman pohjusti lopulta Tomi Hartikaisen keskitys, jonka Timo Harvey pisti pisti verkkoon, 1-0.

OLS tasoitti toisen jakson alkuvaiheessa, mutta RoPS tuli ohi 10 minuuttia ennen loppua. Sivurajan jälkitilanteesta Harvey pisti pallon toistamiseen verkkoon. Tilannetta edelsi OLS-pelaajan hutipotku.

RoPSin viimeinen kevätkierroksen ottelu on lauantaina Kokkolassa GBK:n vieraana. (KP)