kirjoittanut Rovaniemen Palloseura maanantai, 29 syyskuu 2014
Kategoria: Nuoret

RoPSin B-pojille tappio VIFK:ta vastaan

Rovaniemen Palloseuran B-pojat kärsivät vierastappion jalkapallon Ykkösen C-lohkon ottelussa Vaasan IFK:ta vastaan maalein 4-1 (1-1).

Vaasa siirtyi ottelussa 1-0 -johtoon ottelun 30. minuutilla. RoPS tuli tasoihin kymmenen minuuttia myöhemmin Eerik Kantolan maalilla.

– 1. jaksolla pelattiin ihan hyvää peliä, RoPSin valmentaja Jouni Seppälä sanoi.

VIFK meni ottelussa uudelleen johtoon 52. minuutilla.

– Ei me toisella jaksolla oltu hirveästi alakynnessä, mutta kyllä se näkyi, että meidän pelaajien keski-ikä on noin 15 vuotta ja vastustajalla 17 vuotta.

RoPS painosti toisella jaksolla ja haki tasoitusmaalia hyökkäykseen panostaen.

– Vastustaja iski 3-1 ja 4-1 maalit vasta ottelun lisäajalla, Seppälä kertoi.

Joukkueen sarja päättyy ensi viikonloppuna. RoPS kohtaa lauantaina kotona JJK/2:n ja sunnuntaina vieraissa Tervarit-j:n.

RoPSin B-pojat ovat ennen viimeisiä peleja 12. joukkuen lohkossa seitsemäntenä. MK