kirjoittanut Rovaniemen Palloseura sunnuntai, 13 heinäkuu 2008
Kategoria: Naiset

RoPSin naiset tasapeliin

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue pelasi tasapelin 2-2 (1-0) 2.divisioonan kotiottelussa Seinäjioen Mimmifutista vastaan.

Jenny Tyni vei RoPSin 1-0-johtoon ottelun 20. minuutilla.

- Ensimmäistä jaksoa hallitsimme selkeästi, RoPSin valmentaja Raimo Miettunen totesi.

Toiselle puoliajalle SeMin nuori joukkue pystyi nostamaan pelinsä tempoa ja joukkue iski kaksi maalia.

RoPS onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin 82. minuutilla. Johanna Heinosen tehtyä RoPSin 2-2-maalin.

- Parin viikon tauko näkyi pelitempossa. Oli kuitenkin hieno nähdä uusia onnistujia kentällä, Miettunen jatkoi.

Tyni ja Heinonen iskivät 2.divisioonan ensimmäiset maalinsa. Sini Kiistala onnistui hyvin itselleen vieraalla pelipaikalla topparina. 2.jaksolla kentälle vaihdettu Maria Wimmer aloitti puolustuksessa, mutta siirto hyökkäykseen toi tulosta. Wimmer pohjusti tilanteen tasoitusmaaliin ja piristi muutenkin RoPSin hyökkäyspeliä.

Naisjoukkueella on edessään ensi viikonloppuna ottelut sekä lauantaina että sunnuntaina. MV