kirjoittanut Rovaniemen Palloseura perjantai, 02 syyskuu 2005
Kategoria: Nuoret

RoPSin valkopaidat parempia C14-poikien paikallisottelussa

RoPS Valkoinen voitti RoPS Sinisen 5-3 raviradalla torstaina pelatussa jalkapallon poikien C14-valiosarjan paikallisottelussa.

Sininen hallitsi voimakkaasti ensimmäiset 15 minuuttia, jonka jälkeen Valkoisten Kalle Honka teki maalin vastustajan verkkoon. Sinisten tahti kiihtyi, niimpä maaleja alkoikin sadella Valkoisten verkkoon. Sinisten ensimmäisen maalin teki Tero Himberg ja toisen Marko Kiistala.

Toiselle puoliajalle lähdettäessä tilanne oli 1-2 Sinisten hyväksi. Sinisten Mikko Piironen teki vapaapotkusta maalin. Tästä alkoikin Valkoisten takaa-ajo ja Jerry Björgberg kavensi tilannetta. Ville Määttä tasoitti ja hetkeä myöhemmin siirsi Valkoiset johtoon.

Pelin viimeisillä minuuteilla Mika-Matti Maisonvaaran laukaus 17 metristä yllätti Sinisten hyvin pelanneen maalivahdin Pauli Tuiskun.