ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 26 marraskuu 2021 11:18

Perinteinen Tapsan Turnaus pelataan jälleen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pitkät perinteet omaava Rovaniemen futisväen Tapaninpäivän turnaus pelataan jälleen 26. joulukuuta.

Tapaninpäivänä 26.12. sulatellaan jälleen joulukinkkuja jalkapallon merkeissä. Tämän vuoden hyväntekeväisyysturnaus on järjestyksessä jo 13:sta.

Turnaukseen mahtuu mukaan 12 joukkuetta. Ensisijaisesti mukaan otetaan viime vuosien osallistujat, joiden jälkeen jäljelle jääneet paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Joukkueet jaetaan neljään lohkoon, ja lohkovaiheen jälkeen edessä ovat pudotuspelit ja sijoitusottelut.

Turnauksen osallistumismaksu on 100 euroa joukkuetta kohden. Tuotot menevät lyhentämättömänä RoPSin Respect-rahastoon, josta tuetaan vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastamista.

Turnauksessa palvelee myös kanttiini, jossa on vapaaehtoinen maksu.

Hyväntekeväisyysturnauksessa ovat mukana myös Rovaniemen Erotuomarikerho, Rovaniemen Kaupunki ja Kespron noutotukku.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi joukkueen nimi ja yhteyshenkilön tiedot.

Luettu 1300 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227