Kapteeni Antti Okkonen jatkaa RoPS:ssa kaudella 2018

thumb 171006Rovaniemen Palloseuran ensi kauden joukkue täydentyi tänään tärkeällä palasella. RoPS ja kapteeni Antti Okkonen allekirjoittivat jatkosopimuksen kaudesta 2018.

Antti Okkonen on seurannut RoPS:n mukana vuodesta 2013 voittaen heti ensimmäisellä kaudellaan Suomen Cupin sekä johdattaen joukkonsa Veikkausliigan hopealle kaudella 2015.

Tuore sopimus oli odotettu, ja samalla yksi merkittävimmistä ensi kauden joukkuetta rakennettaessa. Okkonen on taistelevan ja jätkämäisen RoPS:n ruumiillistuma.

- Hienoa on jatkaa. Ensi vuosi on peräti kuudes perättäinen Rovaniemellä, joka tarkoittaa, että aikuisiällä se on minulle MyPan ohella pisin jakso missään joukkueessa, Okkonen kiittelee.

- Tietenkin katse on jo tulevassa. Tämä kausi on ollut meille olosuhteisiin nähden lopulta ihan hyvä. Olemme tällä hetkellä seitsemäntenä, mutta ensi kaudella on tarkoitus parantaa.

Erityisesti kuluneella kaudella Okkosen rooli kapteenina on korostunut. Joukkue uudistui talven aikana liki täysin, ja varsinkin nuoret pelaajat tarvitsivat selkeää johtajaa.

Johtaja Okkonen onkin, sekä kentällä että sen ulkopuolella. Kapteenin auktoriteetti rakentuu tekojen ja esimerkin voimalla.

- Kenties viimeisten vuosien aikana johtajuus, eli kapteenina oleminen sekä valmennuksen tukeminen, ovat korostuneet entisestään, Okkonen pohdiskelee.

Jatkossa Okkosen pitää Rovaniemellä paitsi RoPS myös perhe sekä syksyllä alkaneet opinnot Lapin Yliopistossa. Talven aikana Okkonen saatetaan nähdä tiiviimmin myös valmentajan asemassa.

- Sellainen on suunnitelma. Olemme RoPS:ssa aloittamassa uutta Pojat 2011 ikäkausijoukkuetta, ja tarkoitus olisi, että alkaisin heidän valmentajakseen, "Suke" iloitsee.

RoPS:n ja Antti Okkosen seuraava kotiottelu on sunnuntaina 15. lokakuuta kello 15.00. RoPS:n vastustajaksi Keskuskentälle saapuu sarjapisteissä tasoissa oleva VPS.

Antti Okkonen

Veikkausliigan mestaruus 2012 (HJK)
Veikkausliigan hopeaa 2002 (MyPA), 2015 (RoPS)
Veikkausliigan pronssia 2000 (MyPA), 2001 (MyPa)
Suomen Cupin voitto 2013 (RoPS)

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper