Yhteinen toive toteutui - Antonio Reguero jatkaa RoPS:ssa

thumb 171205Puhelimessa Antonion ääni sekoittuu heleään linnunlauluun. Rovaniemen Palloseuran kanssa vuoden jatkosopimuksen tehnyt maalivahti Antonio Reguero lomailee edelleen kotiseudullaan Madridissa. Talvi se on tosin saapunut Espanjaankin.

- Odota, lähetän sinulle kuvan. Täällä on nyt aika viileää, mutta aurinko onneksi paistaa. Ihan mukava makoilla tässä ulkona nurmikolla, Reguero tervehtii iloisesti.

Ja toden totta. Kuvassa vehreä puutarha kylpee auringossa, mutta uima-allas on sentään jo jouduttu peittämään sinisellä pressulla. On talvi.

Moni suomalainen haaveilee Espanjan auringosta, mutta Antonio Regueron odottaa malttamattomana tammikuista muuttoa Napapiirille. Vajaa pari kautta Rovaniemen Palloseuraa edustanut Reguero on mieltynyt seuraan, ihmisiin sekä itse kaupunkiin.

Viime kauden päätteeksi sekä seuran että Regueron yhteinen toive ja pyrkimys oli sopimuksen jatkaminen.

Kaikki ratkaisut eivät kuitenkaan ole aina yksinkertaisia. Marraskuussa Reguero vei vihille pitkäaikaisen kihlattunsa. Hän on nyt perheellinen mies, joka ei enää voi kevyin perustein reissata yksin kuukausikaupalla pitkin Eurooppaa.

Vaimolla puolestaan on työt Espanjassa.

- Meillä oli useita asioita ratkaistavana, mutta onneksi keskusteluyhteys seuran kanssa pysyi koko ajan avoimena. He ymmärsivät minun tilanteeni ja minä heidän, Antonio kiittelee.

- Vaimoni on vieraillut Rovaniemellä useaan otteeseen ja halusi ehdottomasti muuttaa mukanani. Toivotaan, että siviiliasiat kääntyisivät hänenkin kannaltaan positiiviseen suuntaa.

Reguerosta junioreiden maalivahtivalmentajana

Antonio Reguero jatkaa Rovaniemen Palloseuran ykkösmaalivahtina, mutta tulevalle kaudelle hän tulee ottamaan - tai saamaan - entistä suurempaa roolia myös RoPS:n maalivahtivalmennuksessa.

Reguerosta tulee RoPS:n juniorijoukkueiden maalivahtivalmentaja.

- Päätoimenkuvani on olla edustuksen maalivahti, mutta rakastan valmentamista. Jo Ossi Koskelan aikaan olin paljonkin hänen apunaan, Reguero kertoo.

- Siitä tulee haaste, mutta valmensin jo ennen Rovaniemelle saapumistani. Minulla on pitkä ura pelaajana, tiedän harjoittelusta ja uskon, että olen oikea henkilö ohjaamaan nuorempia maalivahteja.

Antonion tuntevat tietävät hänen intohimonsa valmentamiseen. Madridissa on jopa hänen nimeään kantava maalivahtikoulu - Escuela de Porteros Antonio Reguero - jossa hänellä on toistakymmentä valmennettavaa ja useampi valmentaja.

Tähänkin juttuun kommenttien saamista jouduttiin lykkäämään pariin otteeseen, sillä maalivahtikoulun harjoitukset osuivat samoihin hetkiin.

Edustusjoukkueen puolelta Reguero ei ole vielä tavannut kasvokkain RoPS:n uutta päävalmentajaa Toni Koskelaa, mutta miehet ovat jo vaihtaneet ajatuksia puhelimitse.

- Hän vaikutti erittäin ammattimaiselta ja menestyksen haluiselta. Hänhän on jo osoittanut kykynsä Klubi 04:n kanssa, Reguero arvioi.

- Tonin ja viime kauden pelaajien jatkosopimusten myötä meidän tilanne näyttää hyvältä. Toki edessä on työntäyteinen jakso oman pelitavan löytämisessä, mutta se kuuluu tähän asiaan.

Antonio ei ole vielä mukana RoPS:n tämän viikon harjoituksissa, vaan liittyy joukkueen vahvuuteen loppiaisen jälkeen. 

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Oona Sarajärvi

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper