RoPS:n joukkue vahvistuu - Aapo Heikkilä jatkaa Napapiirillä

thumb 180105Kaudesta 2016 Rovaniemen Palloseuraa edustanut Aapo Heikkilä, 23, jatkaa Napapiirillä myös tulevan kauden. RoPS ja Heikkilä ovat tänään allekirjoittaneet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Heikkilä siirtyi Rovaniemen Palloseuraan alkujaan Ykkösen Haukiputaan Pallosta. Hän on puhdasverinen laitahyökkääjä, joka erityisesti nopeutensa ansiosta osoitti vaarallisuuttaan heti ensimmäisellä Veikkausliigakaudellaan.

Viime keväänä Heikkilän odotettiin murtautuvan lopullisesti RoPS:n avauskokoonpanoon, mutta valitettavasti kausi keskeytyi jo maaliskuussa leikkaushoitoa vaatineeseen akillesjännevammaan.

Alkujaan pelkona oli jopa koko kauden jääminen sivuun. Heikkilän kuntoutumisjakso oli kuitenkin onnistunut, ja laituri nähtiin kentällä RoPS:n kahdessa viimeisessä Veikkausliigan ottelussa.

Heikkilä on luonnollisen tyytyväinen jatkosopimuksestaan, mutta suurimman kiitoksen hän haluaa jakaa RoPS:n fysiolle Tuomas Könöselle.

- Ilman "Tuskaa" en olisi tässä, Heikkilä tunnustaa Tuomas "Tuska" Könösen merkityksen.

- Teimme viime kesänä Tuskan kanssa valtavan työn sen eteen, että saisin vielä pelata Veikkausliigassa sekä jatkaa Rovaniemen Palloseurassa.

Rovaniemen Palloseura harjoitteli ensimmäisen kerran uuden valmennusjohdon alaisuudessa jo joulukuun alkupuolella. Heikkilä oli tuolloin RoPS:n mukana tosin siinä vaiheessa vielä sopimuksettomana pelaajana.

Toni Koskelan johtama uusi valmennustiimi miellyttää myös Heikkilää. Koskela ja Pasi Tuutti tuovat RoPS:aan selkeästi oman tuoreen valmennusfilosofiansa.

- Toni ja Pasi on todella analyyttinen kaksikko. Molemmat tykkäävät ohjata pelaajia sekä keskustella heidän kanssaan, Heikkilä kertoo ensikokemuksestaan.

- Itsellekin muutos on hyvästä ja antaa uusia virikkeitä. Nyt vain odotan, että pääsen taas vakiinnuttamaan oman pelipaikkani ja saan sitä kautta olla jälleen auttamassa joukkuetta.

Rovaniemen Palloseuran kevään harjoitusjakso käynnistyy loppiaisen jälleen maanantaina 8. tammikuuta. RoPS:n kilpailukausi alkaa Suomen Cupin lohkovaiheen avausottelulla Porissa. MuSa - RoPS pelataan Karhuhallissa lauantaina 27.1. kello 17.00.

RoPS:n Kausikorttihaaste jatkuu vielä loppiaiseen 6. tammikuuta saakka: www.rops.fi/kausarihaaste

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuva: Juha Tamminen

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper