Kari Virtanen päävalmentajaksi

Klikkaa!Kari ”Karo” Virtanen, 53, on valittu RoPS:n uudeksi päävalmentajaksi. Valmentajasopimus kattaa vuodet 2012 – 2013.
- Karo on valmentanut aina menestyksekkäästi täällä Rovaniemellä, hän on vaativa ja reilu valmentaja, joka pitää yllä kovan vaatimustason päivästä toiseen, kommentoi RoPS:n toimitusjohtaja Antti Hietakangas tuoretta sopimusta.

Virtanen on tuttu mies Rovaniemellä niin pelaajana kuin valmentajana. Päävalmentajana Virtanen on luotsannut RoPSia kahteen otteeseen. Ensimmäisen pesti kesti kesästä 1997 kauden 1999 loppuun. RoPS olisi halunnut tuolloin pitää Virtasen, mutta hän jätti option käyttämättä.
Toisen kerran Virtanen valittiin päävalmentajaksi kausille 2007-2008 kaksivuotisella sopimuksella. Kauden 2007 päätteeksi RoPS nousi Ykkösestä Veikkausliigaan Virtasen johdolla. Kauden päätyttyä Virtanen ilmoitti kuitenkin jättävän tehtävänsä henkilökohtaisiin syihin vedoten.
Pelaajana Virtanen oli voittamassa Suomen Cupia Rovaniemen Palloseurassa kaudella 1986. Otteluita seuran paidassa kertyi kaikkiaan 41 kausina 1986-1987.

- Karo tuntee hyvin pohjoisen kulttuurin, joten hän oli meille hyvin luonteva valinta. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet luotsaamaan sinivalkoista laivaa kohti tulevia haasteita, toteaa Hietakangas

Valmennusryhmään kuuluvat myös Vesa Tauriainen, Jari Alamäki sekä fysioterapeutti Markus Suontakanen. Ryhmää täydennetään tarvittaessa myöhemmin.

© 2011 RoPS


Tulosta