RoPS B-pojat SM-karsintojen kärjessä - lauantaina vastaan SJK

thumb 180223B-Poikien SM-karsinnat jatkuvat huomenna lauantaina. Karsintalohkon kärjessä majaava Rovaniemen Palloseura kohtaa Ounashallissa vielä voitoitta olevan Seinäjoen Jalkapallokerhon.

RoPS on aloittanut tämänvuotiset SM-karsinnat väkevästi. Jussi Vatasen luotsaama joukkue on karsintalohkonsa kärjessä neljällä voitolla sekä yhdellä tasapelillä. Maalierokin on rovaniemeläisten eduksi tyrmäävä 14-4.

Edellisellä kierroksella RoPS kaatoi Vaasan Palloseuran peräti 8-1. RoPS:n jalkoihin ovat talven aikana jääneet myös viime vuoden hopea- ja pronssimitalistit Tampereen Ilves sekä Lahden FC Kuusysi.

Ottelupäivän aattona B-poikien valmentaja Jussi Vatanen katsoo joukkueensa alkukauden suoritusta tyynen rauhallisesti.

- Olemme saaneet tehdä useamman pelaajan kanssa yhteistyötä riittävän pitkään, ja nyt tulos alkaa näkymään, Pohjois-Suomen vuoden poikavalmentajaksi valittu Vatanen kertoo.

- Meillä on hyviä poikia, joista monet ovat päässeet jo liigajoukkueen mukaan pelaamaan sekä harjoittelemaan. Kun pojat saavat olla kovemmassa ympäristössä, siitä hyötyy myös meidän joukkue.

Viimeisimpänä B-pojista edustuksen harjoitusrinkiin on noussut Sampo Ala. Kaikkiaan RoPS:n edustuksessa on esiintynyt jo reilu puolenkymmentä 2000-luvulla syntynyttä tai sitä nuorempaa omaa kasvattia.

RoPS:n huomisen vastustajan SJK:n osalta karsinnat ovat toistaiseksi sujuneet vaatimattomasti. Seinäjokisilla on kuitenkin saaliinaan tasapelit jatkopaikkaa kyttäävistä FC Jarosta sekä FC Jazzista.

Huomiseen otteluun RoPS:lle lisähankaluutta tuo Napapiirillä pyörivä influenssa-aalto. Perjantaina peräti viisi pelaajaa oli kuumeisena sivussa harjoituksista.

- Nyt nähdään, miten tämän vuoden ryhmä kestää sen, kun joukkueessa alkaa olemaan poissaoloja sairastumisien tai loukkaantumisten vuoksi. Vielä viime kesänä meillä oli sen asian käsittelyssä hiukan vaikeuksia, Vatanen tuumaa.

- Huomenna vastustaja varmasti kovenee edelliseen vastustajaan verrattuna. Vauhti ja tempo tulee olemaan kovempaa. Silti odotan, että saisimme ehjän pelin sekä jatkumoa meidän edelliseen otteluun.

Rovaniemen Palloseuran ja Seinäjoen Jalkapallokerhon välinen B-poikien SM-karsintaottelu alkaa lauantaina 24.2. kello 11.00. Otteluun on vapaa pääsy

RoPS:n aiemmat ottelut

Su 28.1. Ilves - RoPS 0-1 (0-0)
La 3.2. RoPS - FC Kuusysi 3-1 (2-1)
Su 11.2. FF Jaro - RoPS 2-2 (1-0)
Su 18.2. RoPS - VPS-j 8-1 (5-1)

Teksti ja kuva: Pasi Pikkupeura

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper