Otteluennakko P17 SM-sarjan avausottelu RoPS - FC Honka

thumb 180421aB-poikien, tai P17-poikien, SM-sarja käynnistyy tänään 21.4. kello 17.30. Kotijoukkue RoPS saa vieraita Espoosta, kun FC Honka tulee taistelemaan avauspisteistä Rovaniemen keskuskentälle.

Molemmat joukkueet pelasivat vakuuttavasti oman karsintalohkonsa. RoPS ylsi omassa lohkossaan peräti toiseksi. Yhdeksässä ottelussa napsahti 5 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 tappiota. FC Honka puolestaan voitti oman lohkonsa pelaten yhdeksässä ottelussa tappioitta, saldoksi tuli 7 voittoa ja 2 tasapeliä.

Perjantaina RoPS:n harjoitukset vetänyt valmentaja Jari Alamäki toivoo kaudelta paljon ja uskoo näkevänsä joukkueensa keskikastin yläpuolella. Pelaajat kehittyvät päivä päivältä, ja pelipaikoista joukkueen sisällä käydään kovaa taistelua. Se tuo valmennukselle positiivisen ongelman.

Hyvin treenatulla alkukaudella valmennus on erityisesti saanut olla ylpeä oman joukkueen tasaisuudesta ja pallollisesta pelaamisesta. Tämänpäiväiseen otteluun voidaan lähteä melko luottavaisin mielin, vaikka vastustaja ei tule olemaan helppo. FC Honka nimittäin teki eniten ja päästi vähiten maaleja omassa karsintalohkossa. 

Valmentaja Jari Alamäki odottaa ottelusta kovaa vääntöä ja taistelua, jossa etu on lievästi Rovaniemen Palloseuran puolella.

Teksti: Marko Pirnes
Kuva: Pasi Pikkupeura

Jaa tämä uutinen
FaceBook  Twitter  

Ota yhteyttä

Yhteystiedot:

  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227

  jari.ilola(@)rops.fi
 +358 400 322 374

 Koskikatu 24 as. 5 , 96200 Rovaniemi

Kaikki yhteystiedot

JoomShaper