RoPS Jalkapalloleiri 4.-7.6.2018

Kesän paras leiri kaikille jalkapalloileville tytöille ja pojille. RoPS kutsuu kaikki pohjoisen alueen nuoret jalkapalloilijat yhteiselle Jalkapalloleirille. Nelipäiväinen RoPS Jalkapalloleiri järjestetään SantaSportin ja Ounashallin tiloissa 4. - 7. kesäkuuta. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Klikkaa suoraan lomakkeelle.

Leiripäivä koostuu jalkapalloharjoituksista, lajitaitojen opettelusta, pelaamisesta sekä muusta liikunnallisesta oheisohjelmasta. Päivittäinen ruokailu ja oma pelipaita sisältyvät leirin hintaan.

Leiriä ovat vetämässä RoPS:n päätoimiset valmentajat. Harjoituksiin ja yhteisiin tapaamisiin saapuu myös RoPS:n edustusjoukkueen pelaajia.

Jalkapalloleiri on kaikille jalkapalloa harrastaville 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille


Maalivahtileiri 4.-7.6.2018

Jalkapalloleirin yhteydessä järjestetään myös erillinen maalivahtileiri. Leiri on suunnattu 9-16 vuotiaille juniorimaalivahdeille.

Maalivahtileirillä harjoitellaan maalivahdeille tärkeitä ominaisuuksia, ja annetaan hyviä vinkkejä omatoiliseen harjoitteluun.

Leirin pääkouluttajana toimii Palloliiton maalivahtikouluttaja ja RoPS:n edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen. Apuvalmentajina ovat edustusjoukkueen maalivahteja.


Leiripaketit

Jalkapallo- tai maalivahtileiri 149 € / hlö
Sisältää leiriohjelman ja lounaat. Mikäli leirille osallistuu perheestä useampi nuori, on leirin hinta sisaruksille 99 € / hlö.

Jalkapallo- tai maalivahtileiri + majoitus ja täysihoito 280 € / hlö
Sisältää leiriohjelman, sekä Santasport majoituksen ja täysihoidon leirin ajalle. Sisaralennus leirin hinnasta on 229 € / hlö.


Leiripäivän ohjelmarunko

9.00 - 11.00 Harjoittelua SantaSportissa ja Ounashallissa
11.00 - 12.30 Yhteinen ruokailu ja pelaajien tapaamisia
12.45 - 14.30 Pelaamista SantaSportin ja Ounashallin kentillä
14.30 - 16.00 Muuta oheistoimintaa SantaSportin tiloissa

KLIKKAA JA ILMOITTAUDU!


Tulosta