ROPSKAUPPA.FI                              

RoPS Kausarihaaste 2023

Rovaniemen Palloseura järjestää talvella 2022–2023 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja Rovaniemen Palloseuran miesten- ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin kaudelle 2023. Kausikortin kampanjahinta on 59€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1000 sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa RoPS Kausarihaaste 2023 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

  1. Kampanjan toteutuminen.Kampanjan tavoitteena on saada 1000 kausikorttivarausta. RoPS:lla on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

    Kampanjaan ilmoittautuminen.Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan täyttämällä lomake RoPS:n verkkokaupassa (Kausarihaaste 2023). Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Ilmoittautumisen yhteydessä jätettävät tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilattavien Kausareiden lukumäärä.

  2. Kampanja-aika.Kampanja käynnistyy 1.12.2022 ja päättyy 28.2.2023. RoPS:lla on oikeus siirtää kampanjan päättymispäivää eteenpäin.

  3. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen.RoPS ilmoittaa kampanjan toteutumisesta seuran verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

  4. Kampanjaan sitoutuminen.Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59 €. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

  5. Kausikortin maksaminen.Kampanjan toteutuessa, eli varausten vähimmäismäärän täyttyessä, RoPS lähettää asiakkaalle maksutiedot kausikortin maksua varten.

  6. Hyväksytyt maksuvälineet.Kausikortin voi maksaa RoPS:n verkkokaupassa tai kulttuurisetelillä (ePassi, Eezybreak, Smartum, Edenred). Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä RoPS:n toimistoon sales@rops.fi.

  7. Kausikorttien toimitus.Kausikortit noudetaan nimeä vastaan RoPS:n toimistolta (Hallituskatu 26).

  8. Kausikortin voimassaoloaika.Kausikortti on voimassa RoPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluissa kaudella 2023.

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309