ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 12 kesäkuu 2003 03:00

Matias Turpeisen kausi ohi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran hyökkäyskalusto keveni sunnuntain Kokkolan vierailulla 194-senttisellä Matias Turpeisella. Vaihdosta kentälle tullut Turpeinen ehti ratkaista Ykkösen ottelun voiton rovaniemeläisille, mutta peli päättyi hänen osaltaan viisi minuuttia ennen loppua polvivammaan.

506267
Matias Turpeinen ehti pelata tämän kauden Ykkösessä 40 minuuttia ennen polven loukkaantumista.

Alustavien tutkimusten mukaan Turpeisella on oikeassa polvessa eturistisidevamma ja se tietää käytännössä kauden päättymistä alkuunsa. Turpeinen menee magneettikuvaukseen, jossa vamman vakavuus lopullisesti selviää. RoPS-hyökkääjän liikuntavarustukseen kuuluvat tällä hetkellä kainalokepit.

Matias Turpeinen oli viime kaudella RoPSin parhaita maalintekijöitä. Kuluvaa kautta ovat sotkeneet loukkaantumiset. Turpeinen oli sunnuntaina kokoonpanossa ensimmäisen kerran akillesjännevamman jäljiltä. Hän tuli vaihdosta peliin puoliajalla, joten hyökkääjän kaudelle tuli mittaa noin 40 peliminuuttia.

- Turpeisen loukkaantuminen on meille selvä takaisku ja vaatii joukkueen täydentämistä tältä osin, kommentoi RoPSin manageri Jouko Kiistala. Ensin tutkitaan kotimaan hyökkääjämarkkinat. Ellei täydennystä löydy, siirrytään rajojen ulkopuolelle.

Jalava pelaa Rakuunoita vastaan

Kokkolassa joutui kentän jättämään kesken ottelun myös kapteeni Petri Jalava. Onneksi vamma oli vain "puujalka" ja Jalava on pelaavassa kokoonpanossa ensi sunnuntain kotiottelussa lappeenrantalaista Rakuunoita vastaan.

Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 17. RoPS siirsi ottelun alkua illalla ajettavan Kanadan formula 1-kilpailun alta. Ihmetellä pitää etteivät liigan ja ykkösen muut seurat reagoineet asiaan. Formulalähetysten tv-katsojaluvut ovat tällä erää erittäin korkeat ja vievät varmuudella katsojia jalkapallolehtereiltä.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 986 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227