ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 27 lokakuu 2003 02:00

Dejan Godar jatkaa RoPSissa kolme kautta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Heinä-elokuun vaihteessa Rovaniemen Palloseuran vahvuuteen tullut kroatialainen keskikenttämies Dejan Godar jatkaa ammattilaisuraansa napapiirillä peräti kolmen vuoden sopimuksella. Sopimus allekirjoitettiin sunnuntaina.

840218
Taitava kroatialainen keskikenttäpelaaja Dejan Godar nähdään Rovaniemellä kolme seuraavaa kautta.

RoPSilla oli optio Godariin ensi kaudesta, mutta neuvotteluissa päädyttiin jatkamaan sopimusta vielä kahdella kaudella. Näin ollen Godar jalkapalloilee Rovaniemellä kauden 2006 loppuun.

24-vuotias kroaatti on ollut rovaniemeläisille selkeä vahvistus eikä ihme, että hänen pelaamisestaan kiinnostuttiin myös muualla.

- Godar on ollut meille juuri sellainen pelintekijä, jota on haettu pitkään. Olemme olleet seurassa tyytyväisiä hänen panokseensa, kommentoi manageri-toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

Godar ehti tehdä loppukauden aikana myös kuusi maalia Ykkösessä. Kroaatin panosta tarvitaan vielä tänä syksynä, sillä RoPS pelaa tällä viikolla liigakarsinnan kotkalaista KooTeePeetä vastaan. Kaksiosainen ottelusarja alkaa RoPSin kotiottelulla, joka näillä näkymin pelataan muualla kuin Rovaniemellä talvisten olosuhteiden vuoksi.

RoPSilla kaksi kroaattia

RoPSissa pelaa ensi kaudella ainakin kaksi miestä Kroatiasta, sillä seura teki jo aiemmin sopimuksen hyökkääjä Zoran Bogesicin kanssa. Bogesic pelasi Närpiön Kraftissa 13 ottelua ja teki yhtä monta maalia.

RoPSin riveissä on pelannut tällä kaudella myös kaksi pelaajaa Serbia-Montenegrosta. Maalivahti Ratko Marijanovic ja toppari Goran Nestorov ovat olleet joukkueen runkomiehiä. Päätöksiä heidän mahdollisesta jatkostaan Rovaniemellä tehdään liigakarsintojen jälkeen.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 937 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227