ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 31 lokakuu 2003 02:00

RoPS jatkaa unkarilaiskomennossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Unkarilainen György Hamori, 47, jatkaa Rovaniemen Palloseuran jalkapallon edustusjoukkueen päävalmentajana. RoPS ja Hamori sopivat torstaina vuoden jatkopestistä.

090615
György Hamori jatkaa RoPSin vastuuvalmentajana.

Hamorin ensimmäinen kausi RoPSin valmentajana alkaa olla loppusuoralla. Jäljellä on kauden tärkein ottelu, liigakarsinnan toinen osaottelu kotkalaista KooTeePeetä vastaan lauantaina vieraskentällä. Mahdollisuudet sarjanousuun ovat hyvät, sillä RoPS kukisti ensimmäisessä kamppailussa keskiviikkona Kemissä kotkalaiset 4-1.

Hamorin sopimus on mallia 1+1 vuotta, joten Budapestistä kotoisin oleva valmentaja käyttää optiovuoden. Hamori palaa sunnuntaina Unkariin, jossa hän on helmikuuhun saakka.

Ennen RoPSiin tuloa Hamori toimi muun muassa Unkarin pääsarjassa hopeaa pelanneen BVSC:n kakkosvalmentajana, Ferencvarosin junioripäällikkönä sekä A-nuorten ja farmijoukkueiden valmentajana. Aktiiviurallaan mies pelasi Unkarin olympiajoukkueessa ja nuorten maajoukkueessa.

RoPSissa on pohdittu myös kakkosvalmentajan pestaamista ensi kaudeksi. Kakkosvalmentajan tehtäviin kuuluisi muun muassa edustusjoukkueen harjoitusten vetäminen Hamorin ollessa kotikonnuillaan.

Torstai-iltana pidetyssä RoPSin vuosikokouksessa oli vain yksi päätettävä asia. Kokouksessa hyväksyttiin seuran uudet säännöt, joiden mukaan vuosikokous pidetään tästä lähtien joulukuussa.

2003 Lapin Kansa

Luettu 822 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227