ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 09 marraskuu 2003 02:00

RoPSilla kasassa jo 14 sopimuspelaajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran ensi kauden joukkue Jalkapalloliigaan valmistuu hyvää vauhtia. Seura nousi viikko sitten liigaan karsintojen kautta, mutta jo nyt kasassa on 14 pelaajasopimusta. Se on sama määrä kuin Veikkausliigan liigalisenssiin vaadittava määrä.

 

Lauantaina RoPS julkisti kuusi uutta sopimuspelaajaa. He tosin ovat kaikki jo päättyneellä kaudella mukana olleita pelureita. RoPSin serbiosaston muodostavat yhden vuoden jatkopestillä maalivahti Ratko Marijanovic ja toppari Goran Nestorov. He palaavat Rovaniemelle helmikuussa. Seuran omien kasvattien kanssa RoPS teki peräti kolmen vuoden sopimukset. Sellaisilla jatkavat pelaamista Juha Majava, Ville Syväjärvi ja Ville Ylipaavalniemi. Kolmikosta Syväjärvi ja Ylipaavalniemi pelasivat tällä kaudella pääasiassa A-nuorissa, joka nousi ensi kaudeksi mestaruussarjaan.

Jo aiemmin RoPS on tehnyt sopimukset Zeddy Sailetin, Petri Jalavan, Norbert Kerenyin, Dejan Godarin, Mika Hännisen, Mika Gröhnin, Ruotsista palanneen Matti Kilpelän sekä Kotkassa ja Närpiössä pelanneen hyökkääjän Zoran Bogesicin kanssa.

- Muitakin, mielenkiintoisia uusia yhteyksiä on muhimassa, kertoi lomalle tänään suunnistava RoPSin toimitusjohtaja-manageri Jouko Kiistala.

- Ylipäätään tilanne on parempi kuin vuosiin tähän aikaan. Ensimmäinen työ loman jälkeen on kakkosvalmentajan palkkaaminen.

Kari Pyykkö
2003 Lapin Kansa

Luettu 1018 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227