ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 25 maaliskuu 2004 02:00

Matti Hiukalle sopimus RoPSin liigajoukkueeseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloliigaan viime syksynä noussut RoPS on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Matti Hiukan kanssa. Sopimus on yksivuotinen.

 

Hiukka, 28, siirtyi Ykkösessä pelanneen RoPS:n miehistöön viime kesän loppupuolella liigan Jokereista, mutta ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkutalven Hiukka harjoitteli ja pelasi Israelin Jerusalemissa Iron Lion Le Zijon -seuran riveissä. Seura pelaa Israelin 1. divisioonassa. Sopimus kaatui työlupa-asioihin.

Hiukka palasi Rovaniemelle maaliskuun alussa ja harjoitteli aluksi Kakkoseen nousseen Rio Granden riveissä. Viimeiset viikot Hiukka on ollut RoPSin vahvuudessa ja osapuolet allekirjoittivat sopimuksen keskiviikkona.

- Liiga kiinnostaa aina. Israelin reissu palautti kateissa olleen itseluottamuksen ja tunnen olevani elämäni kunnossa. Pelihalut ovat kovat, sanoo vuoden -98 liigan maalikuningas.

© 2004 Lapin Kansa

Luettu 552 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227