lauantai, 27 maaliskuu 2004 02:00

Dejan Godarin vaparit häikäisivät

Rovaniemen Palloseura aloitti selvällä 3-0 (0-0) voitolla jalkapalloilun Pietarsaaren turnauksen perjantai-iltana. Vastassa ollut Vaasan Palloseura putosi liigaryhmän kyydistä toisella jaksolla.

182342
Dejan Godarin vapaapotkuissa oli hohtoa Pietarsaaren hallissa.
‑ Avausjakso oli hakemista ja turhan passiivista peliä. Toiselle jaksolle nostimme karvausta ja sen jälkeen peli olikin reipasta menoa, kuvaili manageri Jouko Kiistala.

Kiistala myönsi, että hallissa on pelattava hallipelin tyylillä Joukkue on harjoitellut hieman toisenlaista pelitapaa, mutta hallissa on pelattava selvästi aggressiivisemmin.

RoPSin maalikarkelot aloitti Zeddy Saileti 50. minuutilla. Hän pelasi itsensä vapaaksi Dejan Godarin kanssa seinäsyötöillä ja sijoitti hallitusti 1‑0.

Toinen osuma 67. minuutin kohdalla oli taitavan kroaatin Godarin käsialaa. Suora vapaapotku ylänurkkaan oli ammattimiehen työtä. Muutama minuutti aiemmin hän täräytti lähes vastaavanlaisesta paikasta ylärimaan.

Ottelun loppunumerot viimeisteli Godarin kärkiparina pelannut Zoran Bogesic Mika Hännisen tarjoilusta.

RoPSin maalia vartioi Tero Mäkäläinen, josta on tulossa liigajoukkueen toinen maalivahti. Sopimus astuu voimaan ensi kuun puolivälissä.

Turnauksen toisessa ottelussa isäntäjoukkue Jaro kukisti AC Oulun 3‑0. Tänään RoPS kohtaa Oulun.

RoPSin kokoonpano: Tero Mäkäläinen, Jarno Koivisto, Petri Jalava, Matti Kilpelä, Norbert Kerenyi, Juha Majava (65. Mika Grölm), Petri Lehtonen, Zeddy Saileti, Matti Hiukka (65. Mika Hänninen), Dejan Godar, Zoran Bogesic