ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 17 huhtikuu 2004 03:00

Slavko Mandicin testipelit alkavat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura aloittaa tänään kroaattipelaaja Slavko Mandicin testaamisen, kun joukkue kohtaa harjoitusottelussa Lapinaukealla Ruotsin II divisioonassa pelaavat IFK Luulajan. Torstai-iltana Rovaniemelle tullut 32-vuotias Mandic pelaa tänään puolustavan keskikenttämiehen roolissa.

141877
187-senttinen ja 82-kiloinen Slavko Mandic ei säikähtänyt Lapin kevättä vaan harjoitteli perjantaina Lapinaukealla pelihousuissa.

- Hän on pelannut lähinnä liberona, topparina ja puolustajana. Nyt tarvitaan kuitenkin puolustavaa keskikenttämiestä kun Petri Lehtosen Pietarsaaren turnauksessa saama rintatälli ei ole kunnolla parantunut, kertoi RoPS-manageri Jouko Kiistala.

RoPS on sopinut Mandicin kanssa aluksi puolentoista kuukauden testiajasta. Miehellä on pelilupa, joten hän on käytössä liiga-avauksessa.

- Mandic tuskin on vielä terävimmillään, sillä mies matkusti käytännössä kokonaisen vuorokauden Belgradin, Budapestin ja Helsingin kautta Rovaniemelle. Hän on ehtinyt olla mukana tasan yhdessä harjoituksessa, Kiistala kertoi.

RoPSin kokoonpanosta puuttuu tänään myös Mika Hänninen, joka on A-nuorten joukkueen mukana Oulussa Suomen cupin ottelussa. Vastaan tulee III divisioonan Hercules.

Ensi viikolla Saarenkylään

RoPS kohtasi Luulajan helmikuussa halliturnauksessa Luulajassa. Silloin RoPS voitti 2-1. Lauantain ottelu pelataan klo 14 hyväkuntoisella Lapinaukealla. Ensi viikolla RoPS on siirtymässä harjoittelemaan Saarenkylän kolmannen sukupolven hiekkatekonurmelle.

- Jos kaikki sujuu suunnitellusti, kohtaamme AC Oulun Saarenkylän kentällä 24. huhtikuuta, Kiistala totesi.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 496 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227