Uutiset

Miehet

lauantai, 15 touko 2004 03:00

Polvivamma päätti Matias Turpeisen pelit

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran liigajoukkue keveni isolla hyökkääjällä, kun 195-senttinen Matias Turpeinen (27) joutuu lopettamaan jalkapallouransa. Turpeisen polven eturistisidevamma uusiutui liigan alla eikä asialle ole paljon tehtävissä.

639747
Matias Turpeisen jalkapalloura on ohi ennen kuin hän ehti pelata ensimmäistäkään liigaottelua.

- Matias ilmoitti lääkärireissun jälkeen, että ura on ohi, kertoi RoPSin manageri Jouko Kiistala.

Turpeinen pelasi viime kaudella RoPSin riveissä yhdessä I divisioonan ottelussa, teki voittomaalin, mutta teloi polvensa ja kausi päättyi siihen. Mies harjoitteli jalan kuntoon, mutta vaikea vamma uusiutui.

- Juuri nyt emme ole hankkimassa uusia voimia Turpeisen tilalle. Jos takaiskuja tulee lisää, asiaa harkitaan uudelleen, Kiistala totesi.

RoPSin sairaslista pysyy pitkänä viikonvaihteen yli. Dejan Godar potee yhä jalkapöydän vammaa eikä pelaa sunnuntaina Allianssia vastaan Tikkurilassa.

- Yritämme saada Godarin kuntoon seuraavan sunnuntain (23.5.) kotiotteluun Turun Palloseuraa vastaan, Kiistala kertoi.

Kakkosmaalivahti Tero Mäkäläisen nilkkavamma ei ollut ihan niin paha kuin ennakoitiin, mutta hän on joka tapauksessa syrjässä muutaman viikon. Mies aloittelee lähiaikoina harjoittelua nilkkatuen turvin.

Pois vahvuudesta on yhä myös laitarakentaja Jarno Koivisto iskiasperäisen vamman takia.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 871 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi