ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 23 heinäkuu 2004 03:00

Yötön yö Douglasin kovin vastus Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Hyökkääjäkokelas Stuart Douglas osoittautui melkoiseksi työmyyräksi Allianssi-ottelussa. Hän piti kovalla liikkeellä vantaalaistopparit varpaillaan ja nousi heti myös rovaniemeläisyleisön suosikiksi.

  - Suomen liigan taso on kahden ottelun perusteella hyvä, parempi kuin odotin, Douglas tuumi.

Gentlemanni-tyyliin Douglas kehui samaan syssyyn Rovaniemen upeaksi paikaksi, joukkuekaverit ystävällisiksi ja valmentaja Mika Lumijärven hyväksi valmentajaksi.

- Olen nauttinut täällä olosta ja toivon, että saan jatkaa pelaamista RoPSissa.

Douglas palaa tänään kotikaupunkiinsa Lontooseen, mutta vain muutamaksi päiväksi. Sopimus tuo hänet jo keskiviikkona takaisin.

- Tyttöystävää on jo ikävä, RoPSin ”Edgar Davids” tunnusti.

Douglas myönsi hämmästyneensä napapiirin yötöntä yötä.

- Aluksi piti kysellä, eikö täällä tule lainkaan pimeää. Pikku hiljaa alan tottua tilanteeseen. Olen tilkinnyt ikkunat niin, ettei valo pääse sisälle.

- Onneksi harjoitukset alkavat vasta klo 15. Englannissa harjoitellaan aina klo 10, mutta täällä minä nukun univelkaani siihen aikaan, Douglas kertoi.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 661 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227