ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 lokakuu 2004 03:00

Zoran Peic RoPSin vasemmaksi pakiksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on pistänyt pikatahdilla kuntoon liigajoukkueensa ensi kauden puolustusta. Tuorein täydennys on kahden vuoden sopimuksella seuraan hankittu 180-senttinen vasen pakki Zoran Peic.

107655
Zoran Peic puolustaa ensi kaudella Rovaniemen Palloseuran väreissä.
Serbi Peic pelasi viime kauden Tornion Pallo-47:n puolustuslinjassa. 29-vuotias Peic oli torniolaisten vakiomiehiä pelaamalla 22 ottelua. Vasenjalkainen Peic ei tehnyt otteluissa maaleja, vaikka ampui hanakasti vapaapotkuja ja kulmia.

- Peic on pallovarma, rakentava pakki. Hänen tulonsa joukkueeseen mahdollistaa Panu Kuuselalle toisenlaisen roolin, korosti RoPS-manageri Jouko Kiistala.

TP-47:n toinen valmentaja Oleg Eprintsev kehuu Peiciä pelaajaksi, jolla on hyvä asenne ja mies on hyvin sitoutunut joukkueen tekemisiin.

- Hän on muutenkin ulospäin suuntautunut kaveri, joka puhuu hyvin englantia.

Peic on tuttu mies varsinkin RoPSin kroaattihyökkääjälle Zoran Bogesicille, sillä molemmat ovat kotoisin samasta kaupungista läheltä Serbia-Montenegron ja Unkarin rajaa. He ovat pelanneet joskus samassa joukkueessakin.

RoPSin puolustuslinja alkaakin olla kasassa. Jo aiemmin joukkueeseen hankittiin toppariksi Markus Paija Norjasta ja oikeaksi pakiksi Jarkko Hurme Oulusta. Toisen topparin paikalla on jatkamassa Petri Jalava kunhan saa opiskeluasiat kuntoon. Maalivahtikysymys on vielä kesken. Jos ja kun Ville Wallen jää pääkaupunkiseudulle, RoPSilla on takataskussa kotimainen vaihtoehto. Risto-Pekka Söderlund on joka tapauksessa joukkueen kakkosvahti.

Kari Pyykkö
© 2004 Lapin Kansa

Luettu 1069 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227