ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 22 kesäkuu 2005 03:00

Kärkimies Gigov RoPSin testiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Jalkapalloliigassa pelaava Rovaniemen Palloseura testaa lähipäivinä bulgarialaista kärkimiestä Spas Gigovia. 26-vuotias Gigov saapui Suomeen tiistaina.

  190-senttinen Gigov on pelannut viimeksi Nesebarissa, joka tippui kauden päätteeksi Bulgarian liigasta. Gigov pelasi menneellä kaudella 20 liigaottelua, joissa hän teki kolme maalia.

- Gigov on testissä loppukuun ajan. Jos sopimus syntyy, hän pelaa aikaisintaan kotiottelussa Maarianhaminaa vastaan 2. heinäkuuta, RoPSin manageri Jouko Kiistala kertoi.

Loppukaudeksi RoPSiin pestattu sambialainen George Chilufya tulee Rovaniemelle tänään.

- Chilufya pelaa ensi keskiviikon kotiottelussa KuPSia vastaan, Kiistala sanoi.

Kiistalan mukaan on mahdollista, että Chilufya pelaisi jo huomenna Suomen cupissa Oulun Luistinseuraa vastaan. Cupin ottelu pelataan Oulun Castrenissa alkaen klo 19.

Jaarli Pirkkiö
© 2005 Lapin Kansa

Luettu 503 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227