ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 17 elokuu 2005 03:00

RoPSille maalin voitto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran liigajoukkue haki tiistai-iltana pelituntumaan pitkän pelipaussin jälkeen harjoitusottelussa FC Rio Grandea vastaan. RoPS onnistui kääntämään 70 minuutin ottelun edukseen vasta loppuhetkillä Dejan Godarin tyylikkäällä nostolla yli maalivahti Esa Viirin. Loppunumerot olivat 3-2 (2-0).

  RoPS jaksoi pusertaa hyvin avausjakson, mutta toisella loppui hieman puhti ja Grande pääsi myös tilanteisiin. Kolmosessa pelaavan Granden riveissä haki peliaikaa myös RoPSin omia miehiä (mm. Zoran Bogesic, Antti Peura ja Janne Turpeenniemi). Avausjakson molemmat maalit viimeisteli RoPSin bulgarialaiskärki Spas Gigov, mutta hänkin hukkasi jyvän toisella jaksolla hyvistä paikoista huolimatta.

Rio Grande nousi 2. jaksolla tasoihin B-juniori Janne Turpeenniemen ja Janne Uusinarkauksen hyvillä vedoilla ohi Risto-Pekka Söderlundin.

- Aina peli parempi ratkaisu on kuin huono harjoitus, arvioi RoPSin valmentaja Matti Vikman

RoPSin sairaslistalta teki kentälle paluun puolustaja Panu Kuusela, joka pelasi avausjakson ilman murheita.

Edereho Tervareihin

RoPSin liigamiehistö on myös keventynyt yhdellä, kun nigerialaishyökkääjä Raphael Edereho siirtyy loppukaudeksi Kakkosen pohjoislohkon oululaiseen jumbojoukkueeseen Tervareihin. Ederehon sopimus RoPSin kanssa on katkaistu ja häntä tuskin nähdään enää napapiirillä. Edereho loukkasi jalkansa jo ennen liigan alkua, kävi kentällä muutamassa ottelussa, mutta on ollut valtaosan kaudesta sairaslistalla. (KP)

© 2005 Lapin Kansa

Luettu 489 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227