ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 09 maaliskuu 2006 13:26

RoPSille ensimmäiset brasilialaispelaajat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on saamassa historian ensimmäiset brasilialaisvahvistukset. Ykkösessä tulevalla kaudella pelaavan joukkueen vahvuuteen pitäisi ensi viikolla liittyä hyökkääjä ja toppari.

- Asiaa on hoitanut valmentaja Jukka Ikäläinen kansainvälisen pelaaja-agentin välityksellä. Tämän hetken tiedoilla meille on tulossa pelimiehiä, ei näytemiehiä, kertoi RoPSin toimitusjohtaja Jouko Kiistala.

RoPSilla oli näytillä kaksi ranskalaispelaajaa, mutta visiitistä tuli ranskalainen. Sopimusta ei syntynyt kummankaan kanssa.

- Toppari/keskikenttämies olisi ollut käyttökelpoinen kaveri, mutta määräaikaan mennessä emme saaneet sopimukseen allekirjoitusta, Kiistala kertoi.

RoPS ratkaisi topparitilannetta nopeasti jatkamalla viime kausien kapteenin Petri Jalavan pestiä vuodella.

Jalava jatkaa parhaillaan fysioterapeuttiopintojaan Rovaniemellä.

RoPSilla on tällä hetkellä 17 sopimuspelaajaa. Lopullinen määrä tulee olemaan 18-19.

- Ykköstarve on tällä hetkellä hyökkääjästä. Toivottavasti Brasiliasta sellainen saadaan, Kiistala totesi.

Ulkomaan avuista Srdjan Lazic on jo paikkakunnalla, mutta potee polveaan eikä pelannut vielä Kemin turnauksessa. Dejan Godar tulee Rovaniemelle perjantaina ja Zeddy Saileti ensi viikolla.

RoPS aloittaa Ykkösen pelit 29. huhtikuuta vieraissa Vaasa IFK:n kanssa. Kotiavauksessa 7.5. vastaan tulee FC Hämeenlinna.

Kari Pyykkö
© 2006 Lapin Kansa

Luettu 582 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227