ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 heinäkuu 2006 14:33

Mika Lahtinen tuo voimaa viimeistelyyn

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura vahvistuu liigajoukkue Tampere Unitedin Mika Lahtisella (21). Lahtinen on pelannut alkukauden Ykköstä TamU:n farmiseura FC Hämeenlinnassa, mutta on jo sunnuntaina edustuskelpoinen RoPSissa.

3617383.jpg

Keskushyökkääjä Lahtinen siirtyy loppukaudeksi Rovaniemelle vuokrapelaajana. Miehellä on TamU:n kanssa ensi kauden loppuun kestävä sopimus.

- Kysymyksessä on nopea ja pallovarma kaveri, jolla on hyvät laukaukset. Hän on suoraviivainen hyökkääjä, jota voi tarvittaessa käyttää myös oikean laidan pelaajana, RoPSin valmentaja Jukka Ikäläinen kuvailee.

RoPSin hyökkääjistä Antti Peura ei ole nilkkavamman vuoksi pystynyt kuluneella viikolla täysipainoiseen harjoitteluun. Myös muutaman muun pelaajan suhteen ratkaisut pelaamisesta tehdään lähempänä sunnuntain ottelua. Pelaajalistaansa valmentaja on kuitenkin tyytyväinen.

- Lahtisen tulon myötä meillä on nyt koossa sellainen ryhmä, josta löytyy haluamamme pelaaja jokaiselle paikalle. Olen toki tyytyväinen Peuran alkukaudensaldoon, mutta maalintekijöitä tarvitaan enemmän kuin yksi, Ikäläinen pohtii.

Sunnuntaina RoPS kohtaa kotonaan Ykkösessä eniten maaleja tehneen FC Viikingit Helsingistä.

- Kun vastakkain ovat sarjan paras hyökkäys ja paras puolustus, tulee taistelusta varmasti mielenkiintoinen. Oman lisävärinsä tuo tietysti sekin, että Vjatcheslav Malakejev, Jarno Kallijärvi ja valmentaja Jari Europaeus ovat aikanaan pelanneet RoPSissa, Ikäläinen puntaroi.

Lahtisen lisäksi kotiyleisölle esittäytyy myös toinen uusi pelaaja, tshekkitoppari Aleksandr Stach. Stach oli joukkueessa jo maalittomaan tasapeliin päättyneessä kamppailussa PK-35:n vieraana.

RoPS on ottanut kotiotteluistaan yhtä tasapeliä vaille täydet pisteet. Kärkipään kamppailussa ei voittoisasta tahdista kotikentällä ole vara tinkiä.

- Tasapelejä on tullut tähän mennessä vähän liikaa, Ikäläinen summaa koko alkukautta. (MK)

RoPS-FC Viikingit sunnuntaina 23.7. kello 18.30 Keskuskentällä.

RoPS: 1 Kalle Rönkkö (mv), 2 Jeremy Jehan, 3 Petri Jalava, 4 Aleksandr Stach, 5 Jari Gröhn, 6 Matti Kutila, 7 Mika Nenonen, 8 Serge Dim Etong, 9 Zeddy Saileti, 10 Dejan Godar, 11 Juha Majava, 12 Matti Vikman (mv), 13 Jukka Yrjänheikki, 14 Mika Gröhn, 15 Jussi Vatanen, 16 Ville Syväjärvi, 17 Joonas Kiistala, 18 Antti Peura, 19 Janne Turpeenniemi, 20 Juha-Pekka Inkeröinen, 21 Srdjan Lazic, 22 Juuso Majava, 23 Mika Lahtinen.

FC Viikingit: 1 Juha-Pekka Pantsu (mv), 2 Jarkko Vähäsarja, 3 Ossi Martikainen, 4 Osmo Kleemola, 5 Pekka Clewer, 6 Jukka Hirvonen, 7 Ilkka Jäntti, 8 Vjatcheslav Malakejev, 9 Jani Honkavaara, 10 Kalle Sorja, 11 Petteri Kärkkäinen, 12 Harri Kairavuo (mv), 13 Pasi Solehmainen, 14 Jarno Kallijärvi, 15 Teemu Pulkkinen, 17 Joonas Sarelius, 18 John Ahlberg, 19 Max Lundberg, 20 Janne Mollberg, 21 Lassi Luoto, 22 Jussi Peteri, 24 Kristian Kunnas.

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 1187 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227