ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 05 elokuu 2006 16:14

Keskuskenttä on ykköshanke

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Apulaiskaupunginjohtaja Martti Anttila uskoo, että poliittista tahtoa Rovaniemen Keskuskentän perusparannustöiden aloittamiseen löytyy.

- Keskuskenttä on liikuntapaikkarakentamisen ykköshanke. Viime viikolla kaupungissa vierailleiden opetusministeriön edustajien kanssa käytiin toki läpi myös Ounasvaaran mäkihanketta ja alueen kehittämistä yleisemminkin, mutta Keskuskenttä on jo aikataulunsakin vuoksi etusijalla, Anttila toteaa.

- Keskuskentästä kaavaillaan mahdollisimman monikäyttöistä ja se on selkeästi myös opetusministeriön tuen ehto. Muun muassa koululiikunnan tarpeiden täyttäminen tärkeä asia ja parhaan mahdollisen tekonurmen löytäminen alustaksi tärkeää.

Hanketta vie eteenpäin kaupungin virkamiehistä ja luottamushenkilöistä koottu ryhmä, jossa on kymmenkunta henkeä. Tarkkaa kustannusarviota ei toistaiseksi ole, koska erilaisten tarpeiden lopullinen kartoitus tehdään syksyn aikana. Kahden vuoden projektin kokonaiskulut asettunevat kuitenkin 3-4 miljoonaan euroon.

- Ohjausryhmä aloittaa työnsä tässä kuussa. Tarkoitus on, että Keskuskenttää koskevat suunnitelmat saadaan hyväksyttyä ennen vuodenvaihdetta ja perusparannustyöhön päästään ensi vuonna.

- Uskon ja toivon, että näin käy. Ilman muuta kysymyksessä on asia, joka pitäisi hoitaa, mutta tietysti rahoituksen saaminen on ratkaisevaa, Anttila toteaa. (MK)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 443 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227