ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 27 lokakuu 2006 14:56

Janne Turpeenniemi näytille Plymouthiin Englantiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran edustusjoukkueessa runsaasti peliaikaa viime kaudella saanut 17-vuotias Janne Turpeenniemi lähti sunnuntaina kahdeksi viikoksi Englannin mestaruussarjan Plymouthin harjoitus- ja testileirille. Plymouth on tällä hetkellä sarjassa viidentenä.

3857222.jpg

Turpeenniemi pelasi ylivoimaisesti eniten RoPSin juniorikasvateista ja vakiinnutti paikkansa keskikentällä. Hän teki Ykkösessä yhden maalin, mutta siitä riitti jälkipuheita sitäkin enemmän. Pallo nimittäin pyöri Atlantiksen verkkoon venäläisvahti Alexander Mitshukin selän taakse. Sopupelisyytöksiä saaneen Mitshukin epäiltiin päästäneen maalin tahallaan verkkoon.

Lounas-Englannissa sijaitsevassa Plymouthissa on menestyvän jalkapalloseuran ohella lähes 250000 asukasta.

Turpeenniemellä on jatkosopimus RoPSin kanssa. Englannin reissun jälkeen hän matkustaa Suomen 18-vuotiaiden maajoukkueen mukana Ateenaan Kreikkaan kahteen maaotteluun. Kreikka kohdataan 14.11. ja 16.11. (KP)

© 2006 Lapin Kansa

Luettu 430 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227