ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 09 tammikuu 2007 09:56

Antti Uimaniemi PS Kemistä RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Palloseura Kemi Kingsissä viime kaudet pelannut keskikenttämies Antti Uimaniemi, 20, siirtyy Rovaniemen Palloseuran riveihin. Uimaniemi teki Ykkösessä pelaavan RoPS:n kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

- Tärkeimpänä syynä siirtoon oli halu pelata entistä korkeammalla sarjatasolla. Opiskelen Rovaniemellä ammattikorkeakoulussa liikunnanohjaajaksi, joten nyt on helppo yhdistää opiskelu ja jalkapallo. Opiskelu ei estä täysipainoista panostusta jalkapalloon, Antti Uimaniemi kertoi.

Uimaniemi ei ole vielä tavannut RoPS:n uutta valmentajaa Kari Virtasta. Sopimus sorvattiin kuntoon RoPS:n toimitusjohtaja Jouko Kiistalan kanssa. (JV)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 914 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227