ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 22 huhtikuu 2007 14:13

RoPS palkkasi amerikkalaispakin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on palkannut riveihinsä historian ensimmäisen amerikkalaispelaajan. Hän on 23-vuotias Jonathan Burklo, joka haki pestiä helsinkiläisestä Ykkösen seurasta Atlantiksesta, mutta päätyikin napapiirille.

Klikkaa

Burklo tuli Suomeen jo tammikuussa ja hankki pelipaikan Atlantiksesta. Seuran taloustilanne kuitenkin heikkeni kevään aikana ja ryhmää kevennttiin päävalmentaja Pasi Pihamaan lisäksi mm. Burklolla.

Vajaan viikon napapiirillä harjoitellut Burklo vakuutti nopeasti RoPSin ja miehen kanssa tehtiin vuoden sopimus. 181-senttinen pelaaja ottaa oikean puolustajan paikan. Burklo on pelannut kotimaassaan mm. Liberty Flamesin ja Cincinnati Kingsin riveissä.

Jon Burklo on RoPSin 21. sopimuspelaaja.

Toimitusjohtaja Jouko Kiistalan mukaan Ykkösen pelit ensi lauantaina aloittava ryhmä on nyt koossa.

RoPSin piti pelata eilen kenraaliharjoitus sarjaa varten, mutta Ruotsin II divisioonan IFK Luulajan kanssa sovittiin pelipäivän siirtämisestä sunnuntaille.

- Olosuhteet olivat lauantaiaamuna kovin talviset, joten yhteisellä päätöksellä peliä siirrettiin päivällä eteenpäin. Sunnuntaille on luvattu selkeästi parempaa säätä, Kiistala kertoi.

Ottelu alkaa Saarenkylän kentällä klo 16. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 436 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227