ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 03 syyskuu 2007 10:53

Toni Vihervä ei tullut puskista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran puolustuslinjaan ilmaantui TP-47 -ottelun alla aivan uusi kasvo. 28-vuotiaasta Toni Vihervästä ei yleisö tiennyt mitään, mutta eilisen jälkeen jo enemmän. Maali ja muutenkin hyvät otteet pitävät miehen jatkossakin oikean pakin paikalla.

- Olen tosi tyytyväinen tilanteeseen. Tulin mukaan reilut puolitoista viikkoa sitten eikä sopeutumisvaikeuksia ole ollut. Minut on otettu hyvin vastaan, kertoi Kakkosen FC Lynxin Ykkösen RoPSiin vaihtanut pelaaja.

Mies myönsi, että Kakkosen ja Ykkösen peleissäkin on eroa. - Täällä peli on nopeampaa ja kaverit taitavampia.

Aivan puskista Vihervä ei sentään tullut. Hän on tamperelaisen Ilveksen kasvatti ja pelannut mm. kaksi vuotta Ykköstä TPV:n riveissä. Ennen viime vuoden muuttoa Rovaniemelle hän potki Kakkosta Hyvinkään Palloseuran riveissä.

- Tyttöystävä sai Rovaniemeltä työpaikan, joten perhe lähti mukaan, kertoi kahden tytön isä.

Vihervän päätyminen puolustajaksi oli sikäli outoa, että hän on aiemmin pelannut keskikentällä ja kärjessä. - Ei pakin paikkakaan ihan outo ole, hän kertoi.

RoPSin tilannetta Vihervä pitää vähintään herkullisena.

- Peli kulkee, joten tästä pitää nauttia. Enpä muista, että jalkapallo olisi ollut näin hauskaa sitten juniorivuosien, Vihervä tuumi. (KP)

© 2007 Lapin Kansa

Luettu 525 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227