ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 22 maaliskuu 2008 19:17

Turpeeniemi maalasi maajoukkueessa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue voitti Portugalin turnauksen viimeisessä ottelussaan Romanian 1-0 (0-0). Voittomaalin viimeisteli ottelun 86. minuutilla RoPSin Janne Turpeenniemi.

Suomi hallitsi pääosin kenttätapahtumia ja otti ansaitun voiton Romaniasta. Suuressa osassa oli jälleen Suomen vahva puolustuspelaaminen. Hyökkäyspäähän joukkueen toinen valmentaja Pasi Rasimus kuitenkin kaipasi lisää terävyyttä.

- Ansaittu voitto. Oltiin parempi joukkue ja pystyttiin hallitsemaan kenttätapahtumia. Pallonhallinta oli meillä ja peli oli hyvin kontrollissa koko ajan. Hyökkäyspäässä olisimme kuitenkin voineet olla vielä terävämpiä, Rasimus kertoi ottelun jälkeen.

Suomen avauskokoonpano:
Juha Tuomi FC Lahti
Janne Turpeenniemi, RoPS
Jari Nikkilä, FC Haka
Tomi Virtanen, FC Honka (18. Heikkilä)
Henri Aalto, FC Honka
Jere Halme FC Lahti
Jaakko Lepola, FC Honka (60. Haiko)
Janne Törmänen, GrIFK
Riku Riski, TPS
Toni Roschier, FC Honka
Tommi Siekkinen, AC Oulu (55. Ramadingaye)

Vaihdossa:
Arto Lindberg, KuPS
Juuso Majava, RoPS

Valmennus
Kimmo Lipponen
Pasi Rasimus

Luettu 451 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227