ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 10 touko 2008 15:46

Pullot pois katsomosta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemeläisyleisöä hämmensi viime viikolla RoPSin kauden ensimmäisessä kotiottelussa se, että katsomoon ei saanut viedä lainkaan omia pulloja. Järjestysmiehille oli annettu ohjeet ottaa pois kaikki juomapullot. Virvoitusjuomapulloja kerättiin niin aikuisilta kuin lapsiltakin TamU-ottelussa kolmen korillisen verran.

Järjestysmiesten toiminta perustuu kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n ja Suomen Palloliiton turvallisuusohjeisiin. Katsomoon ei myöskään saa viedä muun muassa sateenvarjoja. Palloliiton ohjeiden mukaisesti otteluun ei saa tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä.

Muovipullot ja sateenvarjot siis luetaan näiden vaarallisten esineiden listaan.

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 402 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227