ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 22 touko 2008 15:52

RoPSin Tsykoliia sivussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin tuorein hankinta Irakklii Tsykoliia ei pelaa torstai-illan ottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Tsykoliialla on kivulias nivusvaiva. Ukrainalaisen jalka alkoi aristaa sunnuntain Maarianhamina-pelin jälkeen ja keskiviikon harjoitusten jälkeen valmennusjohto katsoi parhaimmaksi lepuuttaa miestä.

- Vammaa ei ole vielä kuvattu, mutta tiettävästi kyseessä ei ole mitään parhempaa, esimerkiksi repeämää. Nivusvaivat ovat aina hankalia juttuja ja niiden kanssa pitää olla tarkkana. Tsykoliia ei pelaa tänään, vahvistaa joukkueenjohtaja Jorma Turpeenniemi. Turpeenniemi arveli, että ensi viikon kaksoisottelureissu (Haka maanantaina, IF Myran cupissa tiistaina) taitaa jäädä urkainalaiselta väliin.

- Juha Majavan tilanne on parempi ja mies on tänään pelaajalistalla, Turpeenniemi jatkaa.

© 2008 RoPS

Luettu 601 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227