ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 23 touko 2008 11:29

Turpeenniemi leijonana

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Nuori puolustaja Janne Turpeenniemi on ollut Rovaniemen Palloseuran alkukauden suurimpia ilonaiheita. Liigavauhti löytyi heti ja Janne on vakuuttanut otteillaan illasta toiseen. Torstain TPS-ottelussa hänet valittiin ansaitusti ottelun "leijonaksi".

- Hyvin ovat pelit lähteneet sujumaan. Olemme pelanneet nimenomaan joukkueena loistavasti ja tämäkin oli arvokas taisteluvoitto, tuumi Janne Turpeenniemi taiston tauottua.

Janne Turpeenniemi ei heti muistanut, että vastaan olisi tullut sellaisia hyökkääjiä, joiden kanssa ei olisi pärjännyt. Eilen pihteihin jäi mm. Mikko Paatelainen.

- En ole hävinnyt kenellekään ainakaan "satanolla", Janne naurahti. KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1051 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227