ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 heinäkuu 2008 21:18

RoPS vahvistaa hyökkäystään Sambian maajoukkuemies Francis Kombella

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on kärsinyt hyökkääjäongelmista maalitykki Nchimunya Mweetwan loukkaannuttua. Ongelmaan on löydetty ratkaisu tutusta suunnasta. Sambian pääsarjan maalintekijätilastoa johtavaa Francis Kombea odotetaan Rovaniemelle loppuviikosta.

Francis Kombe on 23-vuotias hyökkääjä, joka edustaa Sambian pääsarjan FC Power Dynamoa. Tällä kaudella mies on takonut 14 ottelussa 9 maalia. Kombe on edustanut Sambiaa poikamaajoukkueissa ja parhaillaan A-maajoukkueessa. A-maajoukkueessa hän on pelannut 16 ottelua, joissa on syntynyt 4 maalia.

Kombe edustaa parhaillaan maataan Etelä-Afrikan maiden COSAFA-Cupissa. Kombe matkustaa Rovaniemelle heti turnauksen päätyttyä. Sopimuksen yksityiskohdista on päästy sopimukseen ja sopimus on määrä allekirjoittaa miehen saavuttua napapiirille.

Markku Saukko
© 2008 RoPS

Luettu 596 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227