ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 20 elokuu 2008 01:25

RoPS vahvisti pelaajarinkiään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Pahasta pelaajapulasta kärsivä Rovaniemen Palloseura on vahvistanut rivejään tekemällä loppukauden mittaisen sopimuksen kamerunilaisen Patrice Ollo N’doumban kanssa.

22-vuotias keskikenttämies siirtyy RoPSiin kakkosdivisioonan FC Oulun Pallosta. N’doumba on pelannut Suomessa jo kolme vuotta edustaen Vaasan Palloseuraa Veikkausliigassa kaudella 2007 ja AC Oulua Ykkösessä. N’doumba saapuu Rovaniemelle jo keskiviikkona ja on joukkueen käytettävissä tärkeässä ottelussa FF Jaroa vastaan sunnuntaina. N’doumba ottanee pelikiellossa olevan Mika Nurmelan paikan keskikentän pohjalla.

RoPS on myös purkanut ukrainalaisen maalivahdin Nickolay Pavlenkon sopimuksen. Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. RoPSilla on nyt käytössään kaksi maalivahtia, kun Kalle Rönkkö on palannut harjoitusvahvuuteen.

RoPS etsii edelleen aktiivisesti hyökkääjää riveihinsä.

Markku Saukko
© 2008 RoPS 

Luettu 445 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227