ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 elokuu 2008 22:56

Poroparlamentti

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Milla ja Kimmo Kontio Milla ja Kimmo Kontio

”Sanoin sille puoli kuudelta, että nyt iskä mennään!”

Mikä?
Su 24.8. RoPS – FF Jaro 1-3 (1-0)

Poroemäntä:
Milla Kontio, ikä 11 v.

Milla Kontio on pelannut jalkapalloa 2 vuotta FC Lynxin tyttöjoukkueessa. Millan mielestä jalkapallon harrastamisessa on mukavinta se, että on kivoja kavereita ja että oppii uusia asioita mukavasta joukkuelajista kunnon ohjauksessa. Mukavimmat muistot lajista ovatkin hänellä oman joukkueen pelireissuilta piirisarjan turnauksiin ympäri Pohjois-Suomen: ”Reissuissa meidän joukkueella on aina tosi hauskaa!” kertoo iloinen tyttö. Milla oli tänään houkutellut isänsä Kimmon viemään hänet matsiin. ”Sanoin sille puoli kuudelta, että nyt iskä mennään!” Milla Kontion suosikkijoukkue maailmalla on Manchester United ja lempipelaaja on Brasilian Ronaldinho. Muitakin hyviä joukkueita ja pelaajia on useita.

Poroerottelu:

Alkuhetkistä lähtein RoPS:n pelissä on taitoa! Seinäsyötöt napsahtelee mahtavasti jalasta jalkaan. Milla kehuu Titiä. Hieno ja taitava kaveri. Pelin alkupuoliskolla myöss Chilese Chibwe herättää huomiota. ”Hänellä peli kulkee. Saksipotku oli loistava! Olisipa mennyt maaliin!” Milla kommentoi. RoPS hallitsee hienokseltaan puolet matsista. Peli muuttuu kuitenkin rikkonaiseksi ja keltaisten korttien viuhunta alkaa. Jaro saa kyseenalaisen rankkarin, josta tekee myös maalin: ”Ei ollut puolustajan virhe. Kyllä oli pallo välissä! Ei ollut ansaittu maali!” Pelin rikkonaisuus ihmetyttää. Tuomari ei oikein saa annettua selkeää linjaa pelaajille, siitä mitä kentällä saa tehdä, Milla kritisoi. Jaro rokottaa vastahyökkäyksistä armottoman tehokkaasti ja RoPS ottaa takkiinsa. Kotijoukkueen tappio ei tunnu alkuunkaan mukavalta. Lähes vieressä istuneen RoPS:n kapteeni Mika Nurmelan kirjoittama nimmari kuitenkin lämmittää mieltä!

Sarvia ja papanoita

3 * Papanat – Jaron rankkari käänsi pelin vieraille
2 * Sarvet – Maalit ovat pelin suola – etenkin kotijoukkueen tekemät.
1 * Papanat – Kotitappiot ovat tympeitä

Poroparlamentissa yksi RoPS:n kotipelin katsoja analysoi ottelun ja pelaajat. Sarjan toimittaa Pasi Gynther

© 2008 Uusi Rovaniemi

Luettu 1263 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227